Dublă expoziție de pictură la Târgu Jiu

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează vineri 2 august 2019 începând cu ora 16.00 vernisarea expoziției „Unu/doi” la Galeria de artă din Ruse, Bulgaria. Curatorul expoziției Teodor Dădălău spune că vor fi expuse aproape jumătate din lucrările realizate în timpul celor 30 de ediții ale Festivalului Internațional al Artelor Vizuale Gorj Fest. Iubitorii de frumos au posibilitatea să vadă câteva dintre cele mai reușite lucrări de pictură, fotografie și grafică realizate de Ivan Kanchev din Bulgaria, Liliana Galor din Israel, Felicia Savițcaia din Republica Moldova, Vlad Lozovanu din Republica Moldova , Paul Senez din Franța, Santiago Polo din Spania, Dan Popescu din România, Marinel Tira din România și Cristian Ianța din România.

Luni 5 august 2019, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează începând cu ora 12.00 în sala Florin Isuf vernisarea colecției “Obștea Peștișani”. Curator al expoziției este Ilie Fuiorea, iar la vernisare va participa și criticul de artă Florin Hutium. Din ciclul “colecții și colecționari”, colecția “Obștea Peștișani” vă prezintă o parte din tablourile semnate de cei prezenți la Festivalul Internațional al Artelor Vizuale Gorj Fest. Tablourile au frost donate de artiști ca drept mulțumire pentru sprijinul acordat în buna organizare a festivalului.

loading...
Loading...

Citește și

Noi documente disponibile în Spaţiul Privat Virtual pentru persoanele juridice

Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj, reaminteşte persoanelor juridice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: