Dumitrașcu, despre RETRAGEREA din CS al CEO


Secretarul de stat din Ministerul Energiei spune că a fost nevoit să facă pasul înapoi, pentru că ar fi intrat în stare de incompatibilitate.

Vineri, la sediul CE Oltenia, a avut loc prima ședință a noului Consiliu de Supraveghere, ales în urma ședinței AGA din 1 iulie. Marius Dumitrașcu a renunțat la calitatea de supraveghetor, președinte fiind ales Gheorghe Știrbu, un om de afaceri din București. Marius Dumitrașcu a explicat motivele pentru care s-a retras de pe funcția de membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Oltenia. Secretarul de stat din Ministerul Energiei susține că nu știe nimic despre noul președinte al CS. Marius Dumitrașcu regretă faptul că nu se poate implica așa cum și-ar fi dorit în activitatea CE Oltenia. “Întâi de toate, aș spune că surpriza este una plăcută sau ar trebui privită ca o surpriză plăcută de toată lumea, în sensul că CS-ul a devenit funcțional. Dacă eu lipseam de la această primă întrunire a CS-ului, nu putea deveni funcțional. Din păcate, a trebuit să mă și retrag în același timp, pentru că cele două poziții, cea de secretar de stat și cea de membru în Consiliul de Supraveghere, sunt incompatibile în lipsa unui memorandum al guvernului. Numai că, de la depunerea memorandumului și până acum, a intrat în vigoare Codul Administrativ, care a suprascris legea guvernului și nimeni nu știe cum ar trebui abordate situațiile acestea cu rezolvarea incompatibilității. Toate memorandumurile de genul acesta se află la guvern în așteptare până când se va găsi o soluție legală. Regret faptul că nu mă pot implica așa cum mi-aș fi dorit în activitatea CE Oltenia”, a conchis secretarul de stat.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.