După ce a apărut într-un VIDEOCLIP pe Youtube, fosta studentă de la Teologie din Târgu Jiu SURPRINDE din nou! S-a SĂRUTAT în gară cu prietena sa!


Georgiana Teodora Vlăsceanu, în vârstă de 20 de ani, absolventă a Liceului Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu a apărut în vara acestui an într-un videoclip al băieților de la Noaptea Târziu (NT). Odată cu apariția în videoclip, Georgiana a devenit din ce în ce mai apreciată în mediul on-line, reușind să acumuleze cu fiecare imagine postată tot mai multe aprecieri. Însă una dintre fotografiile postate recent i-a cam lăsat pe internauți fără cuvinte. În imagine apare Georgiana în timp ce se sărută cu o prietenă, întreaga acțiune are loc într-o gară din Spania.

loading...
Loading...

Citește și

Artiștii au dansat pe mese la Târgu-Jiu! Petrecerea de REVELION a lăutariilor un adevărat spectacol! VIDEO

Dacă în Noaptea de Revelion au muncit, vineri 11 ianuarie artiştii populari din Gorj şi …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.