După decesul Rodicăi Ghimiș, SJU Târgu-Jiu angajează neurochirurg!


Pe data de 12 aprilie, Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a publicat un anunț pe site-ul propriu referindu-se astfel la angajarea unui neurochirurg. Inițial, durata contractului va fi pe perioadă determinată, adică până în decembrie 2019, cu posibilitate de prelungire. Neurochirurgul va funcționa în cadrul Secției de Chirurgie Generală I a SJU. Ofertele s-au putut depune până ieri la orele 13.00. Spitalul Județean Gorj a luat această măsură ca urmare a incidentului legat de decesul Rodicăi Ghimiș, fostul director al Casei de Pensii Gorj, care a fost operată, cu mari intervenții, la un spital din Cluj, pentru că nicio altă clinică din țară cu Neurochirurgie nu a vrut să o primească.

SJU Târgu-Jiu demonstrează acum că vrea să rezolve lipsa unui neurochirurg în unitatea medicală, deoarece spitalul a avut prevăzut un compartiment cu cinci paturi, dar, din păcate, pe postul de medic scos la concurs nu s-a prezentat nimeni. La finalul săptămânii trecute, postul a fost iar vacantat, spitalul arătând că este interesat să atribuie un contract de prestări servicii pe neurochirurgie chiar și cu perioadă determinată, în primă fază. Potențialii ofertanți erau obligați să depună până luni o ofertă de preț pe oră, însoțită de o serie de documente pentru medicul care ar urma să presteze serviciul medical de specialitate. Criteriul de atribuire al serviciului va fi, potrivit SJU, cel mai bun raport calitate/preț.
SJU Târgu-Jiu are o Secție de Neurologie, dar nu și un compartiment de Neurochirurgie, motiv pentru care cazurile operabile trebuie trimise la alte clinici dotate în acest sens din țară. La fel s-a întâmplat și în cazul pacientei Ghimiș care, din păcate, a decedat, în cazul acesteia un partamentar apelând chiar la ministrul Sănătății.

loading...
Loading...

Citește și

DRAMA MICUȚEI SORINA, fetița de numai 8 ani, luată de la familia care a crescut-o și dată spre adopție în SUA, a scos în stradă peste 300 de persoane! Autoritățile statului, IMPASIBILE!

Peste 300 de persoane au protestat, duminică, la Baia de Aramă, empatizând cu familia Șărămăt, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: