După marea asfaltare de la Motru a urmat și marea îngăurire! Gurile de canalizare, asfixiate de Dorel cu stratul de beton


Caracalul Gorjului, Motrul, a mai bifat încă o realizare de tot râsul în agenda publică. Joi, după o asfaltare începută duminică pe ploaie, la temperaturi reduse și la lumina farurilor, a venit rândul îngăuririi stratului nou de asfalt pentru că, gurile de canalizare au fost betonate, pe orbecăite, de Doreii avizi ai banului public. Lucrarea care este pentru edilul locat doar ,,o mică reparație,, costă bugetul local peste 300.000 de lei fără TVA.

Asfaltarea nocturnă din ultimele zile a făcut victime în rândul căminelor Aparegio, neridicate la cotele necesare, motiv pentru care salariații acestei societăți au prestat ieri, pe banii unității și cu salarii acesteia, lucrări de decapare a noului asfalt, în orașul Motru. Asta pentru a avea acces la gurile de canalizare astupate de constructorii grăbiți, care au reparat la normă peste 7 străzi și alei din oraș, toate noaptea, pe ploaie și la temperaturi scăzute.
Cetățenii care au văzut calitatea investițiilor și îngăurirea străzilor s-au crucit, știind că s-au făcut la foc automat, dar necunoscând că din buzunarul lor va fi plătită firma constructoare cu peste trei miliarde de lei vechi.
De altfel, autoritățile au grăbit lucrările, neconsiderând precipitațiile o problemă ca și valoarea ridicată a lucrărilor, scopul fiind de a realiza investiția în ritm alert pentru a recepționa și plăti lucrarea până la finele anului.
Mai mult, garanția lucrării este pentru doar șase luni.

loading...
Loading...

Citește și

Un tren nou al CFR a staționat în Gara Târgu-Jiu! Noul mijloc de transport, de înaltă clasă

Compania de stat CFR Călători a anuntat, vineri, ca noul Mers al Trenurilor 2019-2020 va …

Un comentariu

  1. Să mănancă si gura lu Jianu neste comisione . Din zeciuiala trebe sa dea si lui Danut , sa acopere gaurile de la Rominex Inginerii Financiare SA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: