E OFICIAL! BONUSURI mai MARI în 2017 pentru salariaţii CEO!


Sindicatele şi administraţia au ajuns la un consens,vineri seară. Astfel, FNSE „Univers”, Energetica şi Petrom – Energie, plus FNME, adică liderii celor patru federaţii cu reprezentativitate în CEO, au semnat actul adiţional (cu creşterile de venituri, nu salariale – ar fi ilegal – anunţate în ultimele zile), care prelungeşte cu un an actualul CCM.

Adrian Marciuc, lider al FNSE „Univers”, a declarat că, dacă la sfârşitul anului, compania va înregistra un plus, acesta va fi redistribuit angajaţilor „A fost semnat actul adiţional, cu unele observaţii: dacă la sfârşit de an se va face economie, aceasta să fie canalizată spre salariile cu clase mici. E un câştig mic, dar e un câştig”.

Creşteri de venituri

Astfel, contractul colectiv de muncă prelungit prin actul adiţional semnat de cele două părţi prevede: creşterea tichetelor de masă la valoarea de 15 lei începând din 1 aprilie, prima de Paște majorată la 1000 de lei sub formă de tichete cadou, prima de Ziua Energeticianului și de Ziua Minerului în cuantum de 1000 de lei, în tichete cadou, prima de Crăciun în cuantum de minim 950 de lei în tichete cadou, bonuri combustibil în cuantum de 500 de lei, o zi liberă plătită pentru ziua de naștere a salariatului și acordarea sporului de 87,5% pentru sâmbetele şi duminicile lucrate.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

3 comentarii

  1. In concluzie care au primit clase ilegal in 2015 rămân cu ele si restul tot cu clasele mici

  2. Administrația îşi freacă palmele de mulțumire.Cu ajutorul slugilor sindicale i-a mai fraierit încă un an pe salariații CEO (din producție pt că tesa au salarii destul de mari şi nemeritate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.