EA este cea mai FRUMOASĂ elevă a Colegiului Spiru Haret din Târgu Jiu! Este DANSATOARE într-o trupă! Vezi ce SHOW a făcut!


La sfârșitul lunii care tocmai a trecut a fost aleasă Miss Boboc 2018 al Colegiului Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul restaurantului Anna de pe Insulița Jiu, iar invitata specială a serii a fost frumoasa interpretă gorjeană Mirabela Cismaru. Mira așa cum este cunoscută în lumea muzicii românești a făcut un adevărat show alături de cele două dansatoare ale sale însă nici tânăra aleasă miss nu s-a lăsat mai prejos. Miss Boboc 2018 al Colegiului Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu a fost desemnată Luiza Fugaru elevă în clasa a IX-a în cadrul colegiului și membră a trupei de dansatori G’X Crew. Alături de colegii săi dansatori Luiza a cucerit juriul, dar și publicul fiind desemnată Miss Boboc 2018 CNSH Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Smiley la UCB Târgu Jiu!

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului a stat de vorbă cu studenții Universității …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.