duminică , 20 octombrie 2019 - 11:37

Ea este sexy MULATRA cu care se iubește fiul unui cunoscut patron din Târgu Jiu

mocanu-jr-si-iubia-luix

Este o mulatră frumoasă, sexy și deșteaptă. Tânăra se numește Cărăușan Danielle Patrice și de ceva vreme formează un cuplu cu Florin Filip, fiul omului de afaceri Costel Mocanu. Cei doi îndrăgostiți își declară iubirea și pe rețelele de socializare, postându-și unul altuia comentarii siropoase.

Cărăușan Danielle Patrice este elevă la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” în clasa a XII-a și se pregătește să susțină examenul de Bacalaureat. Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, tânăra este și foarte deșteaptă, aceasta obținând media 9,55 la examenul de Evaluare Națională din 2012, reușind astfel să se claseze printre primii cinci admiși la CNET. De ceva vreme, Danielle și fiul omului de afaceri Costel Mocanu, Florin Filip, formează un cuplu. Cei doi își declară iubirea și pe facebook: „Te iubesc orice s-ar întâmpla și nu o să las pe nimeni să ne îndepărteze chiar dacă mulți dintre „prietenii” noștri încearcă să ne răcească! Ești sufletul meu”, i-a transmis Florin Mocanu, pe facebook, iubitei sale, Danielle. „Pentru totdeauna împreună! Nimeni nu poate schimba asta! Te iubesc, Florin Filip”, este unul dintre mesajele scrise de Danielle pe contul personal de facebook.

Florin Filip a fost audiat de poliție după ce și-a postat câteva fotografii cu doi pui de leu

Florin Filip a mai apărut în presă în urmă cu câțiva ani, când a ajuns la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, după ce a postat pe contul personal de facebook fotografii cu doi pui de leu într-un bolid de lux, ce părea a fi al său. Tânărul a clarificat atunci situația, spunând că a descărcat fotografiile de pe un site, după care și le-a postat pe contul de facebook și că în niciun caz animalele nu îi aparțin.

loading...
Loading...

Citește și

Fosta SOȚIE a unui cunoscut om de AFACERI din Gorj are MARI probleme cu LEGEA!

Fosta soție a unuia dintre cei mai cunoscuți omeni de afaceri din Gorj, are, în …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: