sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 1:00

Echilibrul lui Cârciumaru…

… asta-i va lipsi organizației județene a PSD de aici înainte. Ca lider de partid sau primar, lui Florin Cârciumaru i se pot reproșa multe, mai ales că, așa cum spun gorjenii, ”am avut premierul României deputat de Gorj” și nu avem încă un drum de mare viteză care să deschidă județul pentru investitori. Da, acesta este principalul reproș! Nu-i caut, acum, scuze ex-liderului PSD, mai ales că i-a oferit, pe tavă, patru mandate de deputat înfumuratului de la București, totuși, sunt convins că relația Cârciumaru – Ponta a fost una dintre un om cu o decență și un bun-simț exagerat și un arogant tupeist, care a profitat la maximum de încrederea acestuia.

Ca primar, eu nu-i reproșez că n-a adus un fast-food celebru, cu hamburgeri din plastic, la Tg-Jiu, ci alte câteva legate de parcări, traficul infernal din oraș și pot continua, însă, pentru cei care uită cât de cenușiu și încremenit în timp era Tg-Jiul în 2000, vă spun că Florin Cârciumaru a schimbat complet fața orașului și l-a transformat într-unul modern.
Cârciumaru s-a impus și la primărie și în partid drept un lider riguros, bine organizat, ”de cuvânt” și care a știut să modereze conflictele din interiorul organizației și să gestioneze situația în momente critice. Nu știu dacă Weber a învățat ceva din toate astea, deși Cârciumaru a fost cel care l-a creditat și, dintr-un necunoscut, l-a făcut consilier local, în vara lui 2012 și, după nici șase luni, deputat, de aceea cred că echilibrul și cumpătarea lui Cârciumaru vor lipsi organizației, dacă acesta nu se va implica la fel de mult, din poziția de vicepreședinte.

Este, totuși, posibil să mă înșel și echilibrul în PSD Gorj să fie asigurat de președintele executiv Cosmin Popescu care e un om rațional și ponderat, respectat în partid. Doar că, și lui Popescu și lui Weber le trebuie curaj, mai ales în ceea ce privește deciziile, adică să nu negocieze nimic cu persoane incompetente, ineficiente și mai ales corupte, care slăbesc instituții vitale ale statului, care compromit ideea de management, de servicii publice, de viitor al acestui județ. Weber și Popescu trebuie să ne prezinte proiectul lor pentru Tg-Jiu și pentru Gorj, în cel mai scurt timp, ca să demonstreze că sunt cu adevărat lideri, altfel riscă să dezamăgească,înainte de a eșua în plan politic.

Loading...

Citește și

Mi-e silă!

Am urmărit-o pe ”dna doctor Vlad”, singura persoană care se respectă atât de mult, încât …

3 comentarii

  1. La revedere nea Florin! In orice activitate, este nevoie de putina dictatura! Daca nu veti urca sangele in instalatie, n’aveti nicio sansa( Mihai si Cosmin)! Nu’i puteti multumi pe toti! Alegeti oameni cu personalitate, invingatori! Succes!

  2. Treaba cu drumul, e perfect adevarata. Traversati judetul de la Filiasi la Sadu cu viteza legala , sau de la Motru spre Valcea (cele 2 axe ale judetului) si o sa obtineti o viteza medie de 45-50 Km/h. Povestea cu 70/h prin localitate pe tronsonul Filiasi-Sadu e o poveste de adormit copiii datorita restrictiilor si trecerilor de pietoni. In asa conditii , cum sa vina investitorii si turistii? Asta e rezultatul activitatii politice din judet si politicii nationale privind infrastructura. Judetul s-a golit si se goleste in continuare de tineri, mineritul si energia pe carbune sunt in declin de multi ani, altceva nu inlocuieste ce dispare, culoarea politica a judetului se accentueaza….asa ca ne asteapta un viitor fericit!

  3. Jos haita roșie!

    Matei, bați câmpii! cârciumarul a făcut Târgujiul modern?! cu beton vopsit în Centru și rame din oțel ruginit pentru trandafirii agățați bezmetic, flori în stâlpii ruginiți și, nu în ultimul rând, praf și mizerie pe toate străzile, care erau stropite zilnic, dimineața, când nu circula nimeni.
    În primul rând, ca șef al găștii, cârciumaru a fost complicele firmelor de apă și gunoi, cărora le-a asigurat, fraudulos, sume nemeritate de bani, din buzunarele cetățenilor pe care zicea că-i apără.
    În afara complicilor pe care i-a instalat în administrația publică, cu ajutorul cărora a subjugat orașul, cârciumaru s-a comportat ca un tătuc și în cadrul subalternilor direcți, cărora le adresa cuvinte de maidan, chiar în ședințele matinale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: