Echipamente medicale moderne la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu


Investiții de amploare la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Gifel Capotă, managerul unității spitalicești din municipiu aduce la cunoștintă că laboratorul de Analize Medicale al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, cel mai performant și cel mai modern din județul Gorj (și nu numai), a fost dotat cu două analizoare automate de biochimie Beckman Coulter Au480 producție 2019, și cu două noi analizoare automate de hematologie Beckman Coulter UniCel DxH 600 care respectă reglementările actuale impuse de acreditarea RENAR cu privire la numărul de controale efectuate și la numărul de calibrari. Astfel, datorită vitezei mari de lucru a crescut numărul de analize care se efectuază și s-a redus timpul de transmitere a rezultatelor.
De asemenea, secțiile ATI 1, ATI 2, Blocul de Nașteri și Blocul Operator T.V. au fost dotate cu tărgi hidraulice pentru transportul pacienților. Tărgile susțin pacienții cu o greutate maximă de 150 kg si sunt prevăzute cu suspensie hidraulică. Sunt prevazute cu suport pentru perfuzii, 4 roți cu frână individuală cu pedală, margini de protecție, 2 pistoane pentru ajustarea blatului tărgii, suport pentru rolă tip cearceaf, suport pentru perfuzie.

Loading...

Citește și

Surori date dispărute, găsite de un polițist aflat în timpul liber

Vestea că două surori din Mătăsari au dispărut, joi, după ce au plecat de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.