duminică , 15 decembrie 2019 - 20:09

Economia la fondul de salarii în CEO, încă o necunoscută!


În Comisia Mixtă Administrație Sindicate, organizată luni la Direcția Minieră a CEO, nu s-a precizat de către administrație care ar fi economia la fondul de salarii pentru 2019 sau dacă suma există. A rămas ca acest punct să fie discutat la viitoarea comisie. Pe tapet s-a pus în schimb pensionările viitoare din CEO, legat de modificările recente la Legea Pensiilor.

Unii lideri discutau că cele 4 luni reduse se calculează abia din 2001 până în prezent, alții că de când lucrează solicitantul, motiv pentru care și acest punct a fost amânat. S-a mai pus în discuție eficientizarea CEO și de către sindicate, vorbindu-se de economii pe care ar putea să le sugereze administrației liderii de sindicat. S-a propus din nou desființarea Departamentului inspectori sociali, unde sunt salariați o parte dintre lideri cu salarii destul de mari cuprinse între 6000-8000 de lei dar și alte reduceri de salarii unde există chenzine foarte mari, în general la TESA. Liderul de la Cariera Roșiuța a vociferat legat de desființarea departamentului unde acesta lucrează.
La final s-au aprobat dosarele sociale. La Comisia Mixtă de ieri a participat și șeful Directoratului, Sorinel Boza, dar și Constantin Bălășoiu, Dan Vasile, Bălăcescu, Olaru, Rușeț dar și directorii Direcției Miniere.
Boza a luat cuvântul și a declarat că CEO nu va intra în insolvență și că minerii vor avea salariile asigurate și la timp. Luna viitoare, angajații CEO vor obține prima de Crăciun în tichete cadou de 1100 de lei, conform CCM.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: