Economie în CEO! Compensare cu timp liber plătit, prin hotărâre de Directorat!


Directoratul CE Oltenia a dat, pe 21 martie, hotărârea cu numărul 23 prin care se stabilește implementarea măsurilor de identificare pentru reducerea numărului de ore suplimentare înregistrate de salariații societății. Mai exact, hotărârea impune directorilor subunităților ori sucursalelor CEO și conducătorilor de la nivelul Direcției Miniere să ia de urgență toate măsurile necesare pentru compensarea în totalitate cu timp liber plătit a orelor suplimentare cu o vechime de peste 60 de zile. Măsura este văzută ca o economie a CEO.

Măsura stabilită de Directorat se aplică și salariaților care ocupă funcții de conducere, gen director, șef unitate minieră, șef carieră care vor solicita și vor beneficia de acordare de timp liber corespunzător în vederea compensării orelor suplimentare, asfel ca la finalul fiecărei luni să nu depășească 16 ore suplimentare.
Pentru personalul care nu desfășoară activități de producție și de mentenanță vor fi acordate recuperări cu post, a mai stabilit Directoratul, atfel încât orele lucrate suplimentar, necompensate cu timp liber plătit, înregistrate în sold la finele lunii, să nu depășească 16 ore.
Personalul în cauză va putea fi programat la lucru în week-end sau de sărbătorile legale numai cu acordul unui membru al Directoratului, dar numai salariații care nu înregistrează ore suplimentare în sold, la data programării.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. vrem dreptate

    cum se face economii daca sindicatele si administratia au cuprins in grila de sporuri 500lei la 1000de lei persoane care nu au nici o treaba cu productia si sunt destule exemple pentru uni muma pentru alti ciuma, VA RUGAM VERIFICATI,RUSINEEEEEEEEEE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.