ELE sunt cele TREI eleve din Gorj au intrat cu 10 la MEDICINĂ!

Trei tinere din Gorj au reușit performanța de a fi admise la Facultatea de Medicină a prestigioasei Universități de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara cu media 10.

Rușeț Ioana Maria nu a obținut media 10 doar la intrarea în facultate ci și la examenul de bacalaureat pe care l-a susținut anul acesta. Tânăra este din Motru și a absolvit cursurile Colegiului Tehnic din Motru.

Boța Andra Denisa este tot din Motru și a absolvit cursurile Colegiului Național „George Coșbuc” din orașul natal. La examenul de Bacalaureat a obținut media 9,9 și a intrat cu 10 la Facultatea de Medicină.

Diaconu Stoica Bianca este din Târgu Jiu a absolvit cursurile Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu”  din oraș și la fel ca celelalte două gorjence a reușit performanța de a fi acceptată la Facultatea de Medicină cu media 10. Bianca a obținut media 9,18 la examenul de Bacalaureat.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Un comentariu

  1. Felicitari !!! Dar in locul lor optam pentru Cluj, Timisoara este cunoscuta pentru ura lor fata de olteni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.