ELECTRICIENII din SJU, motiv de CONTRE între Aldescu şi Capotă


Liderul sindical și managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu au avut o dispută pe tema concediilor electricienilor, marţi, în ședința Comisiei de Dialog Social.

Președintele Federației Naționale Sindicale AMBU-SAN Gorj a anunțat în cadrul întălnirii din Sala Maură a Prefecturii că a sesizat mai multe instituții ale statutului, inclusiv ITM-ul. Cristi Aldescu acuză că electricienii din cadrul spitalului județean nu au beneficiat de concedii de odihnă în perioada anilor 2017-2019. În plus, nu le-ar fi fost plătite nici orele suplimentare. Cristi Aldescu i-a cerut explicații managerului SJU, Gigel Capotă, în ceea ce privește acordarea concediilor de odihnă electricienilor angajați în unitate.

Capotă: NU fac eu PONTAJELE

În replică, Gigel Capotă a precizat că nu el face pontajele electricienilor, ci șefii lor. În plus, managerul SJU a spus că este un mic deficit pe personal pe aceste posturi. Capotă a anunțat că, pe data de 14 mai, va scoate la concurs 2 posturi de electrician. Directorul unităţii spitaliceşti a recunoscut că, în anul 2017, unul dintre electricieni a rămas cu 5 zile restante de concediu, un altul, cu 2. Managerul SJU a precizat că în afară de cele două cazuri toți și-au luat liberele conform legii. „Nu știu dacă e vorba de o atitudine abuzivă, dictatorială sau totalitaristă a managerului. E foarte greu să găsești un electrician bun”, a declarat Capotă. Nemulțumit de răspunsurile primate, Cristi Aldescu a cerut subprefectului de Gorj să formeze o comisie pentru a verifica la spital cele sesizate de el. Același lucru a cerut și ITM Gorj. Subprefectul Sorin Arjoca i-a promis lui Cristi Aldescu că propunerea sa va fi analizată cu prefectul județului și cu președintele Consiliului Județean Gorj.
[ads]

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

2 comentarii

  1. Electricieni au fost angajați preferențial de Tătaru se știe. Și întreb de ce nu l întrebați și pe acesta?

  2. Nesimtirea ,prezenta/pozitia omului in dialog contradictoriu denota caracterul si profesionalism ! Lipsa acestuia , (pregatirea necesara/profesionalism ) si cautind motive si incercind ,,jaloane,, arata modul calificat si necesar de a putea lua hotariri ! Un cioban ieftin,bolnav dupa functii si femei ,unul care nu se poate bucura de nimic,de familie,copii tocmai prin faptul ca i frustrat si ,,bine crescut,, ! A ajuns o epava,ridat si cu cearcane precum capacele de wc !!! Oare esti atita de lipsit de bun simt incit mai crezi in minuni si musti in piatra ?! Fonctia fonctie …tu primesti ce ai sadit !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.