duminică , 23 februarie 2020 - 16:13

Elevi transportați la școală cu mașina PRIMĂRIEI condusă de EXCAVATORIST!


• Microbuzul școlar, tras pe dreapta

Elevii navetiști de la Prunești sunt transportați la școala din Albeni cu mașina primăriei. O spune unul dintre consilierii locali, care ieri ar fi văzut Loganul instituției publice, plină de elevi, în timp ce la volan se afla excavatoristul primăriei, Florin Clipici. Alesul susține că situația se datorează refuzului primăriei de a-l lăsa la muncă pe unul dintre șoferii de pe microbuzul școlar, unchi al edilului, cu care Ionuț Stan este în conflict.

 

Titel Gruianu a rămas fără microbuzul școlar nou pe 31 august 2017, primarul de Albeni cerând demisia șoferului, cu care este rudă, în urma unui conflict cu iz politic. La începerea noului an școlar, Gruianu nu a fost văzut în trafic, în timp ce primarul a cerut școlii din Albeni să renunțe la serviciile unui microbuz școlar.
Consiliul de Administrație al școlii s-a întrunit și a decis că școala are însă nevoie de ambele microbuze, problema fiind ridicată în acest for de Marian Iliuși, consilier local. ,,Primarul a cerut conducerii școlii să renunțe la al doilea microbuz, dar în Consiliul de Administrație m-am opus. S-au opus și alți colegi iar în acte ambele microbuze sunt la dispoziția elevilor din Albeni. Am ridicat problema și în Consiliul Local dar, pe traseu nu am văzut din 11 septembrie decât un microbuz. Mi s-a spus că domnul Titel este în activitate pe microbuzul școlar al doilea dar eu nu l-am văzut deloc în două săptămâni”,a declarat alesul Iliuși.

Navetiști de cursă scurtă

În schimb, spune consilierul, la școala nr.1 a fost văzut Loganul primăriei cu inițialele KNY, care, joi dimineața, transporta copii din Prunești, la volan fiind excavatoristul primăriei. ,,Eu i-am văzut dimineața, că am copilul acolo la școală. Am înțeles apoi că în mașină erau elevii navetiști de la Prunești. Nu este normal însă ca acești elevi să fie aduși cu Loganul primăriei în timp ce un microbuz stă tras pe dreapta. Spun asta deoarece, cel puțin eu, pe domnul șofer Titel nu l-am văzut deloc pe traseu deși mi s-a comunicat că ar face și el o cursă”, a mai explicat consilierul, totodată cadru didactic.
Acesta spune, de asemenea, că cel de-al doilea microbuz trebuia să funcționeze în Albeni deoarece este autorizat, are combustibil iar elevii au confort pe timpul cursei.

60 de procese cu primarul

Consilierul susține că toate lucrurile anapoda din comună sunt, în opinia sa, dictate de primarul localității care a are 60 de procese cu cetățenii pe care i-a amendat abuziv. Alesul este unul dintre cei aflați în litigiu cu edilul Stan după ce a primit o amendă abuzivă de 5000 de lei și i s-a oprit lucrările de consolidare a casei pe motiv că ar construi fără autorizație de construcție. Omul l-a dat în judecată iar pe fond l-a și câștigat pe primar la Judecătoria Târgu-Cărbunești.
,,Sunt unul dintre cei 60 de cetățeni amendați abuziv de primar pe motiv că construiam fără autorizație de construcție. Eu am câștigat dar urmează și alții”, a mai spus consilierul.
Ion Ianculescu, cetățean din Albeni în vârstă de 70 de ani, a fost de asemenea amendat, deși omul susține că avea autorizație de construcție iar lucrările erau oprite.
Supărat că amenzile date cetățenilor sunt anulate, rând pe rând, de instanță, primarul Ionuț Stan ar intenționa să desființeze Serviciul de Urbanism al Primăriei Albeni, se vehiculează în cadrul instituției.

Loading...

Citește și

ACCIDENT grav, cu 7 VICTIME, la Florești!

In jurul orei 09:30 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta …

2 comentarii

  1. L-am văzut și eu pe Domnul de la primărie în curtea școlii ,dar avea doar 2 copii de prunesti in mașină.Oare se merita sa meargă microbuzul până acolo cu doar 2 copii pe banii contribuabililor.Dl Gruianu lucrează la primărie ,probabil nu a condus dumnealui mașina din cauza că a avut un deces în familie

  2. probabil domnul cu lucrarea de constructie fara autorizatie nu doreste 5000 de lei amenda de la Primarie, ci vrea sa vina ISC-ul in inspectie si sa primeasca 100 de mii de lei (1 miliard lei vechi), conform OUG 100/2016. ca sa fii angajat ca excavatorist ai nevoie OBLIGATORIU nevoie de permis de conducere categoria B, apoi urmezi cursurile si te califici ca excavatorist. care este problema ca excavatoristul conduce masina primariei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.