Elevii CNTV, absolvenți cu acte în regulă: „Îmi pare rău că ne despărţim!”

Elevii Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” au avut parte de o săptămână specială. Miercuri, toate clasele a XII-a din cadrul instituției au participat la ceremonia de absolvire desfășurată la Sala Sporturilor.
Îmbrăcați în robe, absolvenții au fost felicitați și au primit diplome simbolice care atestă faptul că aceștia au absolvit liceul. Ceremonia de absolvire a fost un moment foarte important pentru participanți. „Acesta este momentul din care suntem oficial absolvenți. Am făcut parte dintr-o clasă foarte unită, toți am fost prieteni și îmi pare rău că a venit momentul să ne despărțim, deși acest lucru înseamnă și faptul că am terminat liceul. Cu siguranță o să ținem legătura între noi, dar nu o să mai fie la fel, pentru că fiecare dintre noi o să plece la facultate, iar distanța o să mai rupă din legături. Acum nu ne mai rămâne decât să ne pregătim pentru Bacalaureat și să trecem cu brio acest important test”, a spus Marius, unul dintre absolvenți.

Termină cursurile

Astăzi este ultima zi în care elevii clasei a XII-a mai merg la liceu. Aceștia vor încheia cursurile, iar peste mai puțin de două săptămâni vor susține prima probă a Bacalaureatului. Absolvenții vor trece prin primele emoții ale examinării pe data de 10 iunie, atunci  când le vor fi testate competențele lingvistice de comunicare orală în Limba română, și vor încheia pe data de 4 iulie, atunci când vor susține proba la alegere a profilului și specializării. Primele rezultate ale examenului vor fi afișate pe data de 7 iulie.

Loading...

Citește și

Colocviile de critică și istorie literară ale revistei „Portal Măiastra”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează joi 20 februarie 2020, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.