Elevii CNTV, spectacol caritabil pentru Andreea – „Împreună dăruim un zâmbet!”


Elevii Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” organizează, miercuri, 18 decembrie a.c., a patra ediție a spectacolului caritabil ”Împreună dăruim un zâmbet! Îmbracă un înger!”. Elevii au decis ca toate fondurile strânse în urma evenimentului din acest an să meargă la Andreea, o fetiță de 15 ani, elevă a Școalii Gimnaziale ,,Ecaterina Teodoroiu” care, în ciuda faptului că suferă de tetrapareză spastică, își păstrează optimismul în suflet și zâmbetul larg pe buze.

La spectacolul care va avea loc la Restaurantul ”Rebecca Events”, începând cu orele 19,30, elevii talentati ai CNTV vor sustine momente artistice deosebite, iar în ajutorul lor au venit soliștii de muzică populară Roberta Crintea, Delia Barbu, Marian Megregoniu și Dumitru Vasilescu, care vor fi acompaniați de ”Lăutarii Gorjului”. Acestora li se alătură Oana Marinescu, Marius Tiriplică și Lucian Mureanu, doi dintre târgujienii din ”The Dreamers Band”.
Elevii CNTV promit că ajutoarele lui Moș Crăciun nu se opresc aici și vor continua cu spectacolele în scop caritabil, ”pentru a continua să împărțim fericire!”, după cum susțin.
Trebuie precizat că, biletele pentru spectacolul caritabil de pe 18 decembrie se pot ridica și de la intrarea în restaurant!

loading...
Loading...

Citește și

Tot ce trebuie să știi despre declarația unică 2020

Declaraţia unică are câteva modificări faţă de cea de anul precedent. Este vorba despre Declarația …

Un comentariu

  1. Un gest extraordinar al acestor copii de a ajuta-o pe Andreea. Nu același lucru putem spune despre școală de unde provine, în special despre conducerea acestei scoli care în atâția ani nu a reușit sa fac ceva bun pentru acest copil. În schimb acolo se fac petreceri, excursii, mese întinse și altele, iar personalul, marea majoritate se supune și se umilește la cea care conduce acea școală, frumoasa de altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.