sâmbătă , 17 noiembrie 2018 - 17:50

Elevii de la școlile din Bustuchin și Bălcești, învățați informatică de o PROFĂ de NOTA 1.20!


Din toamna acestui an, la două școli din Gorj, mai exact la școli din comuna Bustuchin și Bengești-Ciocadia, predă o profesoară care a obținut nota 1.20 la examenul de titularizare din vara acestui an. Aceasta predă atât informatică, cât educație tehnologică la școala din Bălcești, iar la Bustuchin informatică. Profa cu nota extraordinar de mică a fost acceptată însă la catedră și chiar ajutată de directorii celor două unități de învățământ, asta deși rezultatul la titularizare nu o recomanda pentru post.

Paraschivescu Georgiana a dat examen de titularizare pentru disciplina matematică, în vara acestui an. În urma examenului a obținut nota 1.20, un punct fiind din oficiu iar 20 de sutimi pe mintea celei ce se dorea cadru didactic. Deși rezultatul obținut a fost execrabil, candidata și-a văzut totuși visul cu ochii, devenit profesoară de informatică și chiar de educație tehnologică la două școli respectate din Gorj, mai exact din comunele Bustuchin și Bengești-Ciocadia. Curios este cum au primit-o cei doi directori de la cele două școli pe candidata de 1,20 și în ce fel a obținut cele două posturi, cu care a încercat să își încropească o normă didactică.

Profa știe să pornească calculator. Este suficient…

Părinții elevilor de la cele două școli nu au știu de performanțele profesoarei de informatică dar când au auzit au rămas uimiți. Oamenii erau curioși cum îi învață profa de 1.20 pe copii lor carte, dacă respectiva nu a fost capabilă să treacă în rândul profesorilor, măcar cu o notă de trecere.
Explicații le-ar putea da chiar directorii celor două unități școlare, directori care au acceptat o asemenea nulitate la catedră și în cadrul colectivelor profesorale. De altfel, ambele școli se mândresc cu dascăli cu rezultate și note foarte bune la titularizare, majoritatea fiind de altfel titulari pe posturi.

loading...
Loading...

Citește și

Ce LIDER din CEO îşi ANUNŢĂ RETRAGEREA

Vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, anunţă că se va retrage din comisia mixtă sindicate-administraţie …

7 comentarii

  1. Ca sa inveti copiii carte trebuie sa fii profesor de 9 si 10, sa ai ce să-i înveţi. Sub aceste note nu ai ce cauta ca profesor. Altfel ajungem sa avem copii needucati, slab pregatiti si cu apucaturi de maidan. Ceea ce se intampla de câtiva ani în şcoli.

  2. La Balcesti au profesori extraordinari de matematica si romana. Ca sa nu mai mai vorbim de engleza, unde profa-fosta directoare a scolii este un cadru didactic cu vocatie, care a luptat cat a putut sa nu permita prezenta usor astfel de profesori in scoala. Iata ca acum, sunt adusi prof de nota 1 si nimeni nu se sesizeaza.

  3. Profesoara pe care dumneavoastra v-ati propus s-o denigrati, a dat examen de titularizare la matematica.Tot dumneavoastra spuneti ca preda informatica, iar acest lucru cu siguranta a fost posibil ca urmare a unei note obtinute la disciplina informatica la examenele de suplinire care au urmat examenelor de titularizare, sau cu o nota mai mare obtinuta la titularizare in anii anteriori. Indiferent care este contextul, nu cred ca este corect sa-i fie adresate astfel de jigniri. Ca sa ne permitem sa-i spunem,, nulitate”ar trebui sa avem competenta de a evalua profesional aceasta persoana.

  4. O profa de nota 5 la franceza Oprise Claudia preda la Colegiul Ecaterina Teodoroiu si da note numai de 3 si 4 . Ce va mirati de o profesoara de la tara?

  5. Directorul Antonie este cel care o ocroteste pe aceatsa profesoara care nu stie nimic si da note dupa bunul plac.
    Presa ar trebui sa se sesizeze la acest colegiu de prestigiu nu la o scoala dintr-o comuna

  6. Profesoara pe care vreti s-o denigrati este absolventa Colegiu National Spiru Haret, Liceu din Targu Jiu, absolventa cu media 9.20 la bacalaureat si absolventa la Universitatea din Craiova, facultatea Departamentul de Matematica si Informatica la care a obtinut la licente note peste 8.Deasemenea are si un Master in Matematica. A spune despre o persoana ca este”nulitate” este strigator la cer. Putine persoane au competenta si puterea de- a judeca…

  7. E foarte usor sa aruncam cu piatra,dar aceasta domnisoara este un om de calitate care nu merita asa ceva.Ea a obtinut acest post in urma altui concurs de suplinire si in functie de nota obtinuta Inspectoratul Scolar i -a dat postul.Asta inseamna ca a incurcat pe cineva care sigur a avut nota mai mica decat ea.Bine ar fi ca acesti jurnalisti sa se informeze inainte de a denigra oameni.Dar ce sa facem,trebuie sa traiasca si ei desi ar trebui trasi la raspundere pt.toate defaimarile publicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.