Elevii de la Teologic au donat fructe și legume pentru copiii mai puţin norocoşi

elevi-teologic

Elevii Liceului Teologic Târgu-Jiu au participat în perioada 17-21 noiembrie la Campania „Săptămâna legumelor și fructelor donate”, acțiune desfășurată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

Scopul campaniei a fost sensibilizarea elevilor și profesorilor din unitatea de învățământ cu privire la situația dificilă în care se află copiii afectați de lipsa de alimente. Fructele și legumele au fost colectate de la clasele primare, gimnaziale și liceale sub îndrumarea profesoarelor Mirea Angelica, Dungă Aritina, Suciu Mariana, Gogelescu Luciana, Nicovală Mirabela, Mihu Maria, Marica Doina, Mitelea Ileana, Trăistaru Monica, Andrei Ileana și Diaconescu Amelia. „Prin acest demers, se intenționează consolidarea abilităților elevilor de a trăi împreună cu ceilalți, într-o societate solidară, în care contează valențele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea. Nu este prima acțiune de acest gen, an de an ne implicăm să ajutăm semenii aflați la nevoie”, a spus Angelica Mirea.

loading...
Loading...

Citește și

CONCURSUL NAŢIONAL DE CREAȚIE PLASTICĂ „ARTA – ÎNTRE TALENT ȘI DĂRUIRE”, EDIȚIA A – IV-A

În perioada noiembrie 2019 – iunie 2020 va avea loc la București, unul dintre cele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: