Elevii de nota 10 ai județului, premiați de Inspectoratul Școlar Județean Gorj


Inspectoratului Școlar Județean Gorj a premiat joi, 12 septembrie, elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat.

Aceștia au fost remunerați pentru efortul depus cu suma de 1000 lei, respectiv 3000 lei. Este vorba de șase tineri gorjeni, unul dintre ei îndeplinindu-și visul de a deveni dascăl imediat după susținerea examenului maturității.
Cristina Călescu a absolvit, în vară, Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Târgu Jiu şi este una dintre liceenii care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat, dar și media 10 la examenul de Titularizare, devenind astfel proaspăta colegă a dascălilor de la aceeași instituție de învățământ.

Ștefan Alexandru Ișfan este cel mai tânăr elev ce a primit suma de 1.000 de lei pentru notele maxime obținute la evaluarea națională, iar alți cinci tineri au fost premiați cu câte 3.000 de lei pentru media 10 de la Bacalaureat.

„Am premiat cinci tineri care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat, cinci tineri minunaţi care au obţinut 10 pe linie la examenul care reprezintă suma tuturor cunoştinţelor din şcoală, şi am mai premiat un elev de 10 la Evaluarea Naţională. Aceşti şase copii ne fac să fim mândri”, a declarat Marcela Mrejeru, inspectorul general şcolar al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Loading...

Citește și

Administratorul unui service auto din Lelești, AMENDAT de ITM Gorj! Ce nereguli s-au găsit!

Un angajator din comuna Leleşti, cu obiect de activitate reparaţii auto, a fost amendat, săptămâna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.