ELEVII din Târgu-Jiu SĂ ÎNVEŢE LIMBA CHINEZĂ!


Viceprimarul Târgu-Jiului, Adrian Tudor, susţine înfiinţarea unor clase de limba chineză în şcolile şi liceele din municipiu.

Înființarea claselor s-ar putea face printr-un parteneriat între Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Institutul Confucius România, pe un model deja existent în orașe precum București sau Sibiu. Adrian Tudor a legat o relație de colaborare, de mai mulți ani, cu Ambasada Republicii Populare Chineze de la București. Pe 27 septembrie, a fost invitat să participe la aniversarea a 69 de ani de la înființarea republicii. “Am fost invitat și anul acesta la sediul Ambasadei Republicii Populare Chineze de la București. Voi participa la aniversarea a 69 de ani de la înființarea republicii. Mă bucur de faptul că am reușit să păstrăm relațiile bune de colaborare pe care le avem datorită activităților culturale. Sperăm să le dezvoltăm și pe cele economice pentru că sunt foarte importante pentru Municipiul Târgu-Jiu. Eu susțin înființarea unor clase de limbă chineză pentru elevii de școală generală și liceu la Târgu –Jiu. S-ar putea face printr-un parteneriat între Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Institutul Confucius România, pe un model deja existent în orașe precum București sau Sibiu. Trebuie să oferim șansa copiilor să înveţe o limbă care este de larg interes pentru întreaga lume, fiind o limbă economică”, a declarat Adrian Tudor.

loading...
Loading...

Citește și

Se INAUGUREAZĂ noul STADION de la Târgu-Jiu cu UN MECI al echipei PANDURII?

Marin Condescu crede că arena de patru stele ar putea fi inaugurată la prima partidă …

2 comentarii

  1. Da’ de ce sa nu invete copii limba oficiala din Madagascar ???? Fiindca acolo se duc cocorii , pardon, pesedistii cand se duc . De fapt cand ar trebui sa se duca la puscarie.

  2. nici,nici..!? Sa Puna mina sa invete Limba romana,si ,sa inceapa sa munceasca ! Si fie vorba intre noi,daca nu era ,,Nelutu,, tu ce erai,unde..!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: