Elevii intră în vacanță

elevi

Peste doar două zile, elevii vor intra în prima vacanță din anul școlar 2013-2014. În perioada 20 decembrie – 5 ianuarie, toți elevii vor beneficia de vacanța de iarnă. Elevii vor merge din nou la școală începând cu  data de 6 ianuarie și până pe data de 31 ianuarie, iar în perioada 1 februarie – 9 februarie vor fi în vacanța intertrimestrială.

Semestrul al doilea al anului şcolar 2013-2014 va începe pe data de 10 februarie. Elevii vor merge la cursuri până pe data de 12 aprilie, când vor intra în vacanța de primăvară, care se va termina pe data de 23 aprilie. Prima zi din vacanța de vară va fi pe 21 iunie. Vacanța mare se va încheia pe data de 14 septembrie, atunci când va începe anul școlar 2014-2015.
De asemenea, săptămâna 7-11 aprilie 2014, din semestrul al doilea, este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, având un orar specific. În zilele libere prevăzute de lege nu se vor organiza cursuri.

Elevii clasei a VIII-a și a XII-a termină cursurile mai repede

Elevii clasei a XII-a vor termina cursurile cu câteva săptămâni mai devreme decât colegii lor mai mici, respectiv pe data de 30 mai, pentru a se pregăti pentru examenul de Bacalaureat. Nici elevii clasei a VIII-a nu vor merge la școală până pe data de 20 iunie. Aceștia vor încheia cursurile pe data de 13 iunie, pentru a avea suficient timp să se pregătească pentru Evaluarea Națională.
În ceea ce priveşte învăţământul postliceal (şcoală postliceală şi şcoală de maiştri), durata cursurilor este cea stabilită prin planurile-cadru de învăţământ în vigoare.

loading...
Loading...

Citește și

GREII din SINDICATELE din CEO, PUȘI LA ZID înainte de începerea negocierilor pentru noul CCM

Constantin Crețan îi acuză pe liderii sindicali din CE Oltenia că nu au niciun fel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.