Elevii unui liceu din Târgu Jiu, în stagiu de practică la CNIPT


Elevii Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Târgu Jiu efectuează în această perioadă un stagiu de practică în cadrul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică „Constantin Brâncuși”. Elevii clasei terminale, specializarea Tehnician în Turism au aflat despre activitatea centrului şi despre modul în care este promovat oraşul lui Brâncuşi.

În perioada 10-28 februarie 2020, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” este gazda unui grup de elevi ai Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Târgu Jiu, care efectuează un stagiu de practică în cadrul CNIPT. Tinerii, elevi ai clasei a XII-a G, specializarea Tehnician în Turism, au aflat cum decurge activitatea în cadrul instituției, rolul Centrului în promovarea turistică a orașului nostru, cum sunt informați cei care ne trec pragul, precum și importanța manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Turism și Evenimente Culturale, în atragerea de turiști la Târgu Jiu. Viitorii specialiști în turism au venit cu propuneri și idei de îmbunătățire a activității în acest domeniu, astfel încât Târgu Jiul să fie ales ca destinație de cât mai mulți turiști.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.