Emoții pentru profesori. Începe examenul de titularizare!


Emoții mari pentru profesorii gorjeni. Pe data de 17 iulie 2019, peste 30.000 de profesori din toată țara vor susține proba scrisă a examenului de Titularizare. Anul acesta, concurența este de șapte profesori pe un post, iar Ministerul Educației a scos la concurs 4.319 posturi pentru angajare pe o perioadă nedeterminată.

Pentru a fi declarat admis este necesar ca nota unui candidat sa fie minim 7 (șapte), atât la proba scrisă cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Cei care au obținut minimum nota 5 (cinci) pot obține un post de suplinitor.
Potrivit calendarului de Titularizare 2019 aprobat de Ministerul Educației, rezultatele vor fi afișate marți, 23 iulie 2019. Depunerea contestațiilor se fac la inspectoratele școlare, iar rezultatele finale se vor afișa pe 30 iulie 2019.
Anul trecut, peste 31.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de Titularizare 2019.
Centrul de examen privind Concursul de Titularizare 2019 este Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu ” Tg Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Tudor Chirilă și Vama, cap de afiș la Festivalul Berii Târgu-Jiu

Evenimentele dedicate ediției din acest an au început luni și se vor încheia duminică, pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: