Eroare managerială! La un Grup Școlar Industrial din Gorj nu s-au plătit hotărârile judecătorești


Cadrele didactice ale Grup Școlar Industrial Stoina s-au trezit la data de 14 ale lunii în curs cu o surpriză la plata sumelor de bani cuvenite. Mai exact, dascălii au primit doar salariul pe luna mai, nu și dobânzile acordate prin hotărâri judecătorești definitive, de care au fost informați că le vor primi în acel moment. Profesorii au fost revoltați, deoarece își făcuseră calcule la cheltuielile lor de familie asemeni altor colegi de-ai lor, dar li s-a făcut surpriza neplăcută, menționată mai sus.

Sumele pe care profesorii de Stoina ar fi trebuit să le primească variază, fiind cuprinse între câteva sute și câteva mii de lei. Indiferent însă de cuantumul sumei, beneficiarii voiau banii cât mai repede asta deoarece au început demersuri în instanță încă de pe vremea Guvernului Boc. Cu atât mai mult, în prezent, organismele școlare din Gorj au primit banii respectivi recent, dar, la Stoina nu s-au acordat din eroarea managerială a contabilului instituției, Constantin Vlăduțu, fost primar al localității.
De exactitatea ștatelor de plată răspunde însă și directorul școlii nu doar contabilul, astfel că răspunderea aparține ambilor. Director al liceului este, de scurt timp, un profesor de sport adus de la liceul din Roșia de Amaradia.
Revolta salariaților școlii nu a rămas însă fără efect, angajații instituției școlare primind promisiuni că se va rezolva problema până vineri. Profesorii sunt destul de suspicioși și anunță că dacă ni se va rezolva problema vor sesiza incidentul până la Ministerul Educației.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.