duminică , 15 decembrie 2019 - 20:17

Este nevoie de numirea unui DIRECTOR la CEO

ceo

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a afirmat că a purtat discuţii, săptămâna trecută, cu conducerea Complexului Energetic Oltenia, aceştia asigurându-l că cifra finală a disponibilizărilor va fi 472. De asemenea, Popescu a precizat că interimatul conducerii CEO este ineficient şi de aceea este necesară numirea unui director.

Popescu a mai precizat că cei din conducerea CEO au făcut demersurile pentru asigurarea fondurilor necesare pentru acoperirea şomajului. „Am avut o discuţie, săptămâna trecută, cu cei din complex, în sensul că îi aşteaptă o hotărâre a Adunării Generale a Acţionarilor, prin care se va aproba programul de restructurare. De asemenea, i-am întrebat şi mi-au zis că au făcut demersurile necesare astfel încât să fie aprobată o hotărâre de guvern care să asigure fondurile necesare pentru acoperirea şomajului. Ei susţin că 472 va fi cifra finală (a celor care vor fi disponibilizaţi, n. red.)”, a declarat Cosmin Popescu.

„Interimatul nu asigură o bună funcţionare”

Cosmin Popescu a afirmat că la conducerea complexului trebuie numit un director pentru că unitatea energetică nu va avea funcţiona eficient cu o conducere interimară. „Cu siguranţă, da (că este nevoie de numirea unui director la CEO, n. red.). Interimatul nu aduce sau nu asigură o bună funcţionare. Un om care nu ştie cât va sta în aceea funcţie nu are curajul să ia deciziile bune şi drepte pentru aceea societate”, a spus Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

2 comentarii

  1. Cosmine ! mai bine decât tine nu ştie nimeni ce se întâmplă în CEO…. Dacă nu faci ceva să se îndrepte lucrurile…. atunci, ne-am pus saperanţe degeaba în tine, SUCCES !

  2. Prezicmafiaatorul

    Ham! Ham !se visa Director ,cică afost subinginer la un baraj ,apoi a făcut completare la seral la Petroșani,este deștept foc ,dar nu😀😁😂la înțeles șefi,, si cit alatrat!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: