Eveniment organizat în PREMIERĂ la Târgu Jiu pe 1 DECEMBRIE!


Autorităţile locale şi judeţene pregătesc o paradă militară în premieră de Ziua Naţională a României. Aceasta va avea loc pe Calea Bucureşti, la ieşire din Târgu Jiu. Va fi o paradă organizată atât cu personal militar, cât şi cu tehnică militară, ceea ce va reprezenta o premieră pentru judeţul Gorj. Vor participa unităţi mecanizate, maşini din cadrul Ministerului Apărării Naţionale şi din Ministerului Afacerilor Interne.

„Ne-am gândit să organizăm o paradă militară altfel. În acest sens am schimbat și locația de desfășurare a evenimentului de dimineață care marchează Ziua Națională a României. Pe 1 Decembrie rămâne de stabilit doar ora la care se va desfășura acest eveniment. Parada militară va avea loc împreună cu tot ceremonialul militar dedicat Zilei Naționale a României. Va avea loc pe Calea București. Am schimbat locația pentru că am luat în calcul o zonă unde se pot desfășura atât trupe cât și tehnică militară. Am discutat cu toți șefii de armă, de structuri de la nivelul județului Gorj, să apelăm la mai multe efective de militari și ceea ce este nou pentru ziua de 1 Decembrie în Tg-Jiu, în județul Gorj, tehnică militară însemnând mecanizate, mașini specifice fiecărei arme”, a declarat Ciprian Florescu.

Prefectul județului Gorj invită cetățenii să participe în număr mare la parada de 1 Decembrie, deoarece va fi una specială.

loading...
Loading...

Citește și

Modificări la Bacalaureat pentru elevii de la liceele vocaționale sau tehnice

Elevii care urmează licee vocaționale sau tehnice ar putea susține examenul de Bacalaureat la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: