Excavatorul 05 care decopertează steril la o carieră a CEO, pe jumătate în noroi! Utilajul, chiar și înglodat, face front de lucru pentru excavatorul 02


Excavatorul 05 de la Cariera Lupoaia se află poziționat într-o zonă extrem de nămoloasă în care accesul se face cu foarte mare dificultate. În zonă degeaba s-ar face drum de acces pentru că acesta la scurt timp ar fi acoperit de ape. Salariații care lucrează pe acest excavator, care asigură descopertă pentru excavatorul 02, utilaj ce scoate cărbune din strat, sunt disperați că nu își pot face activitatea deoarece abia se mai pot învârti în jurul utilajului. Asta, din cauza nămolului care le trece peste cizme.

Vremea nefavorabilă, îngheț, zăpadă, dezgheț, ploi, a făcut munca minerilor din carierele CEO un adevărat calvar. Afectați sunt muncitorii care trebuie să muncească în zone greu accesibile din cariere, asta deoarece acolo se află poziționate utilajele pe care ei trebuie să le manevreze. O situație de acest fel este arătată pe rețelele de socializare la Lupoaia, la excavatorul 05 care scoate steril pentru a-i crea condiții propice de excavare excavatorului 02, acesta săpând în stratul de cărbune.
Minerii care deservesc utilajul sunt însă în noroi până la jumătatea cizmelor de cauciuc ori peste, și asta pentru că în zonă terenul este mlăștinos, iar un drum spre acest excavator nu s-a realizat tocmai din lipsa unui teren adecvat pentru asta.
Condițiile de muncă sunt grele, dar minerii lucrează chiar și așa 7 zile din 7 pentru a asigura cărbunele necesar pentru termocentralele companiei.

loading...
Loading...

Citește și

Epopeea raportului Corpului de Control al ministrului Energie continuă! Ministrul Economiei: Va urma, sigur, o evaluare a Directoratului de la CEO!

Raportul Corpului de Control al ministrului Energiei, întocmit în urmă cu un an și jumătate, …

7 comentarii

 1. Inainte de negocieri ar fi trebuit chemat directoratul acolo, macar sa dea o roata in jurul utilajului!
  Era frumos sa-l fi adus si pe Anton, poate turna putin beton!
  Si apoi hai sa vedem cum platim munca!

 2. Pozele astea sunt perfecte ca motiv pentru o alta amenda , ca de , s-a inmuiat ,,asfaltul” pe langa utlaje. Adica nu s-au normalizat conditiile de munca ! Ia sa vina si dumnealor in productie , pe teren , sa ia masuri concrete sa nu se mai tranforme pamantul in mocirla cand ploua , sau in praf ridicat de vant cand e canicula !

 3. Acum nici chiar dracu nu se incumeta sa coboare in carierele CEO sa verifice conditiile de munca,directoratul se uita de pe taluz,ministerul se uita din birou iar muncitorii se uita in sus la divinitate rugandu-se sa imbunatateasca bunul D-zeu conditiile de munca ca e singurul care mai poate face ceva pentru ei…………….

 4. Ai uitat încheierea -en fanfare!! ” Bietei noastre tarisoare, cât mai mult carbune”! Ba vere!!( citat celebru) Citesc și mă crucesc😁 O fi articol sau scenariu din Transformers! Sa vezi 05 cum se sacrifică, cu noroiul pana-n gât, sa vina 02 să dea ” mortala”! Și Stoianov, după 2 tii cu și o gură de bere să schimbe gustul, ridică mâinile și se predă! E , nu de tot! Doar pe retelele de socializare! Ion Ion, după ce într-un articol de ieri ai scris de trei ori ca lipsa de cărbune e dovedită de oprirea din lipsa de cărbune, am fost sigur ca esti la apogeul dovezi de prostie! Recunosc, m-am înșelat! Și dai si luptă, au sărit în ajutor sindicatul, minerul și lignitul! Păi ei ce treaba au??? Pe calculator, cititorii 😁

 5. Erata: STAHANOV( nu Stoianov) după 2 tuici!! Restul rămâne valabil Ion al lui Ion! Esti prost rau!

 6. Asa betivanilor…la munca ..prin noroi..ratia ar dreaq

 7. Altii platesc bani grei sa faca bai de namoale si astia de plang…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.