EXCLUSIV! Avem ECHIPA completă a PSD Gorj! Cine sunt CÂȘTIGĂTORII și PERDANȚII. Jocuri de culise!


Cu doar 36 de ore înainte de Conferința Județeană a PSD Gorj, în care social-democrații își vor alege noua conducere a partidului, Gorj DOMINO vă prezintă, în exclusivitate, echipa completă care va fi desemnată, duminică, la cârma formațiunii politice.

Așa cum e creionat, la această oră, staff-ul din jurul tandemului Mihai Weber (președinte) & Cosmin Popescu (președinte executiv), include nume-surpriză în lista cu vicepreședinți ai partidului.

1. Florin Cârciumaru
2. Scarlat Iriza
3. Elvira Șarapatin
4. Aurel Popescu
5. Andrei Maioreanu
6. Gheorghe Milosteanu
7. Claudiu Manta
8. Dorin Hanu
9. Mihai Prunariu
10. Mihai Gherghe
11. Constantin Stângă
12. Maria Dumitrașcu
13. Maria Vasilescu
14. Marcela Mrejeru
15. Adi Câmpeanu
16. Emil Cătănoiu
17. Grigorie Petre

Trebuie remarcat că, trei primari se regăsesc printre vicepreședinții organizației județene a PSD, deși în ultimele zile s-a speculat că din noua echipă nu va face parte nici un primar social-democrat.

Din noua echipă nu vor face parte însă, nume cu rezonanță care și-au dorit una din cele 17 poziții de vicepreședinți și au depus cereri de intenție.
Printre perdanți se regăsesc Ion Călinoiu, Ion Ișfan, Gheorghe Nichifor, Luis Popa, Marius Vlaicu, Bogdan Niculescu și Constantin Ștefan.
Până vineri seara, cel puțin trei primari anunțaseră, în interiorul partidului că, începând de săptămâna viitoare, vor face politica ALDE. Este vorba de Sorin Bucurescu de la Slivilești, Mihai Calotă de la Urdari și Ilie Petroi de la Aninoasa. Alături de aceștia va părăsi partidul Cristina Cilibiu, primarul orașului Turceni și Ion Ișfan, inspectorul școlar general, destinația fiind tot ALDE. Singurul care nu se hotărâse, încă, este Florinel Țuilă, primarul comunei Cătunele.
Potrivit unor surse din interiorul PSD, au fost luați în discuție și șase șefi ai serviciilor deconcentrate care au intrat în dizgrația partidului și e foarte posibil să piardă susținerea PSD, în perioada imediat următoare.
Lucrurile se mai pot schimba, nesemnificativ însă, la cina de sâmbătă seara, care va avea loc la un cunoscut restaurant din oraș, când o parte din conducerea centrală a partidului va ajunge la Tg-Jiu.

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

4 comentarii

  1. sa va prind la usa mea nenorocilor direct cutitu in gat vil bag labarii pesedeu

  2. sa va prind la usa mea nenorocitilor direct cutitu in gat vil bag labarii pesedeu

  3. Parca madam dumitrașcu a creat ceva probleme locuitorilor din comuna ei…mai schimbati echipa..unii chiar nu merita…

  4. Ei toți, politrucii hoți, sunt câștigătorii, noi cetățenii suntem perdanți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.