Exclusiv! OMV Petrom a hotărât SOARTA salariaţilor din Ţicleni. Ce se întâmplă cu cei 870 de angajaţi!

Petrofac-Ticleni-(2)

Reprezentanţii OMV Petrom au răspuns întrebărilor formulate de Gorj Domino cu privire la soarta angajaţilor din Ţicleni. Compania care va veni la Ţicleni, în locul Petrofac, se numeşte Energy Production Enhancement (EPE) şi aparţine de OMV Petrom. Reprezentanţii OMV asigură că noua companie ce va veni la Ţicleni va respecta toate drepturile salariale pe care angajaţii le au în prezent.

OMV Petrom a precizat că, după plecarea Petrofac, angajaţii vor fi preluaţi de Energy Production Enhancement, care va respecta toate drepturile pe care salariaţii le au în vechiul contract de muncă. Reprezentanţii OMV au precizat că au ales să continue operaţiunile petroliere din zona Ţicleni prin intermediul companiei EPE, pentru a avea „o mai mare flexibilitate in a încheia parteneriate cu companii internaționale specializate”. În ceea ce priveşte durata contractului pentru exploatarea zăcămintelor din zona Ţicleni, OMV a precizat că, în momentul de faţă, contractul este în curs de redactare. De asemenea, reprezentanţii OMV au dat asigurări că EPE va prelua de la Petrofac toţi cei 870 de salariaţi.

1. Ce se va întâmpla cu salariaţii din Ţicleni, după plecarea Petrofac?
După încetarea anticipata a contractului pentru creștere a producției din zona Ţicleni cu compania Petrofac, operațiunile petroliere din zonă vor fi continuate de către o companie deținută de OMV Petrom, care va prelua de la Petrofac toți cei aproximativ 870 de salariați.

2. Firma care va veni în locul Petrofac va face disponibilizări? Din câte am înţeles, firma care va veni în Ţicleni aparţine tot de OMV Petrom.
La momentul transferului angajaților către noua companie deținută de OMV Petrom, toate acordurile si reglementările în vigoare aplicabile salariaților vor fi respectate in totalitate. OMV Petrom a decis sa continue operațiunile petroliere din zona Ţicleni, prin intermediul unei companii deținute de OMV Petrom, pentru a avea o mai mare flexibilitate în a încheia parteneriate cu companii internaționale specializate, care pot veni cu noi soluții tehnice pentru exploatarea unor zăcăminte mature precum cele de la Ţicleni. Dorința noastră este să identificăm ulterior un partener pentru operațiunile petroliere de la Ţicleni, care să dețină expertiza necesară pentru operarea unor zăcăminte mature.

3. Care va fi durata contractului pentru exploatarea zăcămintelor din zona Ţicleni, cu firma care va veni în locul Petrofac?
În acest moment, contractul de servicii petroliere este încă în curs de redactare.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Weber după ce PSD a CÂŞTIGAT ALEGERILE la Gorj în primul tur al prezidenţialelor

Organizaţia PSD Gorj a obţinut un scor de 37%, duminică, în judeţ, pentru candidatul Viorica …

5 comentarii

 1. I-a citește INNA ce scrie protejata ta , Mohor! Ca SOARTA oamenilor e stabilită de OMV! Probabil ca trecând prin fata unei biserici , face repede ca toti fariseii , de 50 de ori semnul crucii! Dar nimic comun cu creștinismul si Cartea Cartilor cere ne învața ce este Soarta si de cine e hotărâtă! Anturajul Alinei Mohor a convins-o ca soarta , semnifica un concurs de împrejurări, pe cine cunosti, cum faci sa te angajezi la stat, sa ai un salariu mai bun decât unii mai deștepți ca tine! Si ca oamenii din Ticleni , daca hotărăște OMV ca sunt prosti si trebuie sa moara, se împlinește! Sau daca se trezește OMV asta vesel dimineața, le dublează salariile! Si mai scrie Mohor si Domino ca vineri contractul era in?REDACTARE????!!! Pai o biata dactilografa di anii ’80 de la judecătorie, i-l redacta in 2 ore! N-o trimiți tu, Gorj Domino. pe Alinuța sa vezi daca au terminat de redactat contractul? Si facem pariu ca ” redactarea” nu se încheie pana in mai? Si ca v-au zis câte ceva sa scape de voi, după ce s-au prins ca ați trimis sa ceara relații pe fata de la monden? Si ca energy producțiunea enhancement e o expedie tehnica pentru toate firmele cu tehnologii performante din upstream, cu aplicabilitate in zăcămintele mature? Si zici tu INNA ca eu discreditez gorjenii? Gorjenii fiind voi, redactorii de monden de la Domino!

 2. Babeș -Bolyai???! Cu replica de cocalar de club de manele de la Piața Mică, m-ai convins ca nu-mi ” pierdusem mana” in a mirosi impostura si spoiala de educație! Ziariști de cumetrie, excluși de la experienta universitară din centre vechi si cu renume! Agramați, violenti verbal, fara minimul efort de a achiesa la înfrumusețarea expresiei in limba romană literară! Cu expresii de limba de lemn , cu postaci frustrați, fara a încerca sa priviți in oglinda si sa aveți o zecime de secunda îndoiala: o avea cumva ,prin postarea lui, oricine ar fi 10% dreptate? Si ce sa fac sa aibă doar 5%? E tot ce-ați visat in viața, sa fiți postaci la gazeta? Unii care cred ca opiniile mâzgălite la o fițuica influentează soarta oamenilor,ca voi stabiliți erarhiile in lupta politica! Si sa solicitați tainul după miezul nopții, când se termina numărătoarea voturilor! Dar intr-o societate cu scara valorilor in zigzag , cine se mai minunează ca Inna, Horvath, Mohor, chiar si eu , au posibilitatea sa-si dea cu părerea despre orice!

 3. Si apropo: replica ta se înscrie in politica gazetei la care prestezi, de a plagia 89% din articole! Pe site-ul de unde ai copiat ordinea e următoarea si se referă la replici de a jigni o femeie!
  – ai nevoie de licența ca sa fii așa urâta?
  -nu spune prostii mereu, doar când deschide gura!
  -spui tot ce știi in 10 secunde!( la tine e varianta in 10 cuvinte)
  -mai iubești natura după ce ți-a făcut?
  Ai avut grija sa te hotărăști repede, după încă 3 expresii ,probabil uitai de ce te-ai deranjat! Un lucru e clar! Ai mai puțin de 35 de ani, probabilitate de 75% -bărbat, doar spoiala de scoala,nu știi care e capitala Bosniei fara sa cauți pe net!

 4. Simpaticule George, nu te-ai intrebat ce loc sa ai intr-o companie ca sa fii pus sa administrezi si sa raspunzi postarilor in week-end, cand ceilalti sunt la ski, la gratare! Daca te respecti asteapta si tu sa vina ziua de luni, sa se intoarca redactorii la serviciu , nu sa te certi cu portarul, femeia de serviciu sau soferul! Pai te agiti tu sa-i explici lui Mohor ca energy production enhancement e o formula uzitata de petrolisti si care tradusa inseamna cresterea productiei, lucru in care Petrofac e lider mondial! Si ca nu merita sa extragi petrol nici unde tasneste natural in orient , darmite sa-l mai pompezi pe la 3500 metri! Pai biata Mohor asta a fost pusa sa faca, vrea sau intelege, sau nu! Sa le spuna ” cetetorilor” din Ticleni si imprejurimi, ca e cu ochii in 4 pe ce se poate intampla cu locurile lor de munca, la nevoie va strange semnaturi , greva foamei etc! INNA, MOHOR, GEORGE, CALINOIU, TICLENARI( locuitori din Ticleni), OMV NU ARE IN GRUP VREO COMPANIE CARE SA SE NUMEASCA EPE! Ori au luat-o aia de proasta, ca in cazurile cand electricienii harsiti trimiteau ucenicii la magazie dupa o galeata de curent, ori asa au stabili ” factorii de decizie” ca trebuie sa presteze! Si noi, in loc sa ne odihnim , ne pierdem timpul cu prostiile gazetei! Fii bai George serios, se pare ca esti baiat cu carte, cel mai destept cedeaza! Lasa-i sa mananca si ei o paine, daca le demasti prostia , cariera si banda-i mananca! Si-i ai pe constiinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: