EXCLUSIV! PROSTITUATA care afirmă că a rămas GRAVIDĂ cu un ȘEF DIN POLIȚIA gorjeană, dispusă să le facă SEX ORAL ofițerilor IGPR care anchetează cazul

Povestea spusă de o tânără studentă care îl acuza public, la finele lunii noiembrie a.c., pe unul dintre șefii din poliția gorjeană că a lăsat-o însărcinată, în urma unei relații extraconjugale, a creat rumoare în mediul polițienesc până la vârful Poliției Române. Amantlâcul a fost dezvăluit, inițial, de site-urile de știri mondene, iar la începutul acestei luni, tânăra a apărut la emisiunea „Acces Direct” de la Antena1, unde a făcut unele mărturisiri, despre turnura pe care a luat-o aventura amoroasă pe care a avut-o cu ofițerul de poliție.
Gorj Domino vă dezvăluie, în exclusivitate, cine este tânăra care susține că a întreținut relații sexuale, într-un autoturism și prin mai multe hoteluri, cu ofițerul din poliția gorjeană și ce legătură este între aceasta și dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”.

„Să dăm cărțile pe față”…

… afirma tânăra care-l acuză pe unul din șefii din poliția gorjeană că a lăsat-o însărcinată, în urma unei relații extraconjugale, sustinea într-o emisiune la o televiziune națională, unde și-a spus varianta ei de poveste la începutul acestei luni.
Tânăra a declarat că povestea amoroasă cu șeful din poliție, „un om cu epoleți”, a început în luna august…„L-am cunoscut pe Facebook, în august. La sugestia lui am conversat pe Telegram, el mi-a sugerat să autodistrugem mesajele. (…) Conversam zilnic, nu erau doar simple aventuri. Pe 8 octombrie, a fost o întâlnire frumoasă, am avut emoții amândoi. A fost în mașină, nu a fost într-un cadru romantic sau…A fost atracție, pasiune…Vorbeam de ceva timp și eram nerăbdători”.
Din istorisirea acesteia reiese că, la prima întâlnire a avut loc și primul contact sexual, în mașină, din pasiune.
Apoi…„Ne-am revăzut pe 14, după, ne-am revăzut din nou, și din nou…Ne vedeam în mașină, dar și în diferite locații hoteliere. Eu pe data de 5 noiembrie am aflat, pe 6 i-am spus”.
Amantlâcul a luat o turnură dramatică, după nici o lună de zile, când tânăra a realizat că a rămas gravidă.
„A început să zbiere, mi-a spus că are deja doi minori în întreținere, așa că o să se împartă pensia alimentară, dacă mă gândesc cumva să-i torn copilul ăsta, așa s-a exprimat. Eu am început să plâng, o reacție normală. Mi-a spus că dacă nu renunț la sarcină o să ne despărțim, o să-l pierd, n-o să-și recunoască copilul. A intervenit cu amenințări, să le zic voalate, în care mi-a spus: «Ține-ți gura! Dacă spui ceva, te dau în judecată». Am avut parte de doi agenți la ușă, unul dintre ei nu tocmai la o oră ok. Au acționat la ordinul lui. Văd că încă nu s-a liniștit, încă nu și-a dat seama că a făcut un lucru greșit de a nu renunța la ideea de a încerca să mă obstrucționeze pe mine”, a continuat tânăra istorisirea. Povestea completă AICI.

Pregătită de „reconstituire”

IGPR a demarat o anchetă, iar tânăra a trebuit să dea declarații ofițerilor care cercetează cazul. Potrivit unor surse, într-o discuție, tânăra a afirmat cu dezinvoltură că e dispusă să le facă sex oral și ofițerilor din IGPR care se ocupă de ancheta administrativă, doar să se răzbune pe șeful din poliție care a lăsat-o gravidă, iar ea a fost pusă în situația să-și provoace avort medicamentos. Cu alte cuvinte, aceasta era pregătită să facă reconstituirea cu fiecare dintre ofițerii IGPR care au interogat-o, în timp ce restul puteau să-și ia notițe pentru a
expertiza cazul.

Condamnată pentru prostituție

Tânăra de 23 de ani, care pozează acum în studentă la drept și victimă sentimentală a unui șef din poliția gorjeană este Georgiana Elviruţa Dalimon, sau „Gina”, cum îi spuneau clienţii. Gina a devenit cunoscută la începutul lui 2012, atunci când presa a relatat mai multe episoade amoroase ale ei şi ale altor două fete implicate în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. Cu toate că era minoră, neavând nici 17 ani, la acea dată, Gina ştia exact cum să negocieze, să le spună franc bărbaţilor că „s-a scumpit chiar şi cu prietenii” şi să stabilească clar preţuri pentru „scurt sau amândouă”. Printre clienţii acesteia s-au numărat mai multe personaje publice din Gorj, dar și trei fotbalişti cunoscuţi de la echipa de fotbal „Pandurii”. În luna noiembrie a aceluiași an, Gina a fost condamnată, definitiv, la 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de prostituție, faptă dezincriminată, între timp.
După ce ecourile scandalului de prostituție s-au stins, la o lună de când împlinise 18 ani, Gina a simţit din nou nevoia de a fi în lumina reflectoarelor, aşa că a trimis fotografii îmbrăcată sumar, pentru a apărea la cunoscuta rubrică „Fata de la pagina 5”, într-un tabloid care a lansat multe starlete.

Plângere penală pentru șantaj

În aceste condiții, rămâne de văzut cât de credibilă a fost Gina e în fața ofițerilor IGPR care îl cercetează pe ofițerul de poliție.
Conform surselor citate, șeful din poliție ar fi depus la organele judiciare o plângere penală în care o acuză pe Gina că l-ar fi șantajat. Este posibil ca după interogatoriu, cercul suspecților să se lărgească considerabil având în vedere informațiile potrivit cărora povestea amoroasă ar fi fost ticluită minuțios de o grupare interesată de impunerea unor ofițeri în funcții de conducere la nivelul IPJ Gorj.

Loading...

Citește și

Schema de sprijin pentru achiziția certificatelor de CO2 a fost finalizată! Boza: Este singura soluție de supraviețuire a acestui complex!

Zi importantă, miercuri, 14 august a.c., pentru Complexul Energetic Oltenia (CEO), în contextul în care …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: