EXCLUSIV! PROSTITUATA care afirmă că a rămas GRAVIDĂ cu un ȘEF DIN POLIȚIA gorjeană, dispusă să le facă SEX ORAL ofițerilor IGPR care anchetează cazul

Povestea spusă de o tânără studentă care îl acuza public, la finele lunii noiembrie a.c., pe unul dintre șefii din poliția gorjeană că a lăsat-o însărcinată, în urma unei relații extraconjugale, a creat rumoare în mediul polițienesc până la vârful Poliției Române. Amantlâcul a fost dezvăluit, inițial, de site-urile de știri mondene, iar la începutul acestei luni, tânăra a apărut la emisiunea „Acces Direct” de la Antena1, unde a făcut unele mărturisiri, despre turnura pe care a luat-o aventura amoroasă pe care a avut-o cu ofițerul de poliție.
Gorj Domino vă dezvăluie, în exclusivitate, cine este tânăra care susține că a întreținut relații sexuale, într-un autoturism și prin mai multe hoteluri, cu ofițerul din poliția gorjeană și ce legătură este între aceasta și dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”.

„Să dăm cărțile pe față”…

… afirma tânăra care-l acuză pe unul din șefii din poliția gorjeană că a lăsat-o însărcinată, în urma unei relații extraconjugale, sustinea într-o emisiune la o televiziune națională, unde și-a spus varianta ei de poveste la începutul acestei luni.
Tânăra a declarat că povestea amoroasă cu șeful din poliție, „un om cu epoleți”, a început în luna august…„L-am cunoscut pe Facebook, în august. La sugestia lui am conversat pe Telegram, el mi-a sugerat să autodistrugem mesajele. (…) Conversam zilnic, nu erau doar simple aventuri. Pe 8 octombrie, a fost o întâlnire frumoasă, am avut emoții amândoi. A fost în mașină, nu a fost într-un cadru romantic sau…A fost atracție, pasiune…Vorbeam de ceva timp și eram nerăbdători”.
Din istorisirea acesteia reiese că, la prima întâlnire a avut loc și primul contact sexual, în mașină, din pasiune.
Apoi…„Ne-am revăzut pe 14, după, ne-am revăzut din nou, și din nou…Ne vedeam în mașină, dar și în diferite locații hoteliere. Eu pe data de 5 noiembrie am aflat, pe 6 i-am spus”.
Amantlâcul a luat o turnură dramatică, după nici o lună de zile, când tânăra a realizat că a rămas gravidă.
„A început să zbiere, mi-a spus că are deja doi minori în întreținere, așa că o să se împartă pensia alimentară, dacă mă gândesc cumva să-i torn copilul ăsta, așa s-a exprimat. Eu am început să plâng, o reacție normală. Mi-a spus că dacă nu renunț la sarcină o să ne despărțim, o să-l pierd, n-o să-și recunoască copilul. A intervenit cu amenințări, să le zic voalate, în care mi-a spus: «Ține-ți gura! Dacă spui ceva, te dau în judecată». Am avut parte de doi agenți la ușă, unul dintre ei nu tocmai la o oră ok. Au acționat la ordinul lui. Văd că încă nu s-a liniștit, încă nu și-a dat seama că a făcut un lucru greșit de a nu renunța la ideea de a încerca să mă obstrucționeze pe mine”, a continuat tânăra istorisirea. Povestea completă AICI.

Pregătită de „reconstituire”

IGPR a demarat o anchetă, iar tânăra a trebuit să dea declarații ofițerilor care cercetează cazul. Potrivit unor surse, într-o discuție, tânăra a afirmat cu dezinvoltură că e dispusă să le facă sex oral și ofițerilor din IGPR care se ocupă de ancheta administrativă, doar să se răzbune pe șeful din poliție care a lăsat-o gravidă, iar ea a fost pusă în situația să-și provoace avort medicamentos. Cu alte cuvinte, aceasta era pregătită să facă reconstituirea cu fiecare dintre ofițerii IGPR care au interogat-o, în timp ce restul puteau să-și ia notițe pentru a
expertiza cazul.

Condamnată pentru prostituție

Tânăra de 23 de ani, care pozează acum în studentă la drept și victimă sentimentală a unui șef din poliția gorjeană este Georgiana Elviruţa Dalimon, sau „Gina”, cum îi spuneau clienţii. Gina a devenit cunoscută la începutul lui 2012, atunci când presa a relatat mai multe episoade amoroase ale ei şi ale altor două fete implicate în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. Cu toate că era minoră, neavând nici 17 ani, la acea dată, Gina ştia exact cum să negocieze, să le spună franc bărbaţilor că „s-a scumpit chiar şi cu prietenii” şi să stabilească clar preţuri pentru „scurt sau amândouă”. Printre clienţii acesteia s-au numărat mai multe personaje publice din Gorj, dar și trei fotbalişti cunoscuţi de la echipa de fotbal „Pandurii”. În luna noiembrie a aceluiași an, Gina a fost condamnată, definitiv, la 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de prostituție, faptă dezincriminată, între timp.
După ce ecourile scandalului de prostituție s-au stins, la o lună de când împlinise 18 ani, Gina a simţit din nou nevoia de a fi în lumina reflectoarelor, aşa că a trimis fotografii îmbrăcată sumar, pentru a apărea la cunoscuta rubrică „Fata de la pagina 5”, într-un tabloid care a lansat multe starlete.

Plângere penală pentru șantaj

În aceste condiții, rămâne de văzut cât de credibilă a fost Gina e în fața ofițerilor IGPR care îl cercetează pe ofițerul de poliție.
Conform surselor citate, șeful din poliție ar fi depus la organele judiciare o plângere penală în care o acuză pe Gina că l-ar fi șantajat. Este posibil ca după interogatoriu, cercul suspecților să se lărgească considerabil având în vedere informațiile potrivit cărora povestea amoroasă ar fi fost ticluită minuțios de o grupare interesată de impunerea unor ofițeri în funcții de conducere la nivelul IPJ Gorj.

Loading...

Citește și

Iată cine sunt cele trei persoane susținute de liberali pentru postul de subprefect de Gorj!

Guvernul a decis în ședința de marți, 10 decembrie a.c., schimbarea din funcția de subprefect …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: