EXCLUSIV! Scandal în PSD! Weber îi face blocaj lui Ișfan la Dragnea! Inspectorul general Mrejeru amenință cu demisia!


Situație extrem de tensionată în PSD, după ce pe masa ministrului Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, stă, ”la mapă”, ordinul de numire în funcția de inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj a lui Ion Ișfan.
Abia numită în postul de inspector general, Marcela Mrejeru, vicepreședinte al PSD Gorj, amenință cu demisia, dacă Ișfan se întoarce în inspectorat.
Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, șeful lui Mrejeru, pe linie politică, încearcă să evite un scandal de răsunet și a reușit să blocheze, deocamdată, cu ajutorul lui Liviu Dragnea, numirea lui Ișfan.

La finele lunii martie a.c., când Ion Ișfan a fost înlocuit la șefia ISJ Gorj, mulți se așteptau ca acesta să facă unele declarații tari la adresa noii conduceri a PSD Gorj, mai ales că nu i se dăduse nicio șansă nici pentru postul de secretar executiv al filialei județene, numai că, surprinzător, fostul ”general” a avut un discurs pacifist, în care a mulțumit tuturor șefilor săi, pe linie politică.
Ișfan își făcuse cărțile pentru postul de adjunct al ISJ Gorj, deși declara, plin de candoare, că se întoarce la catedră, la Liceul Roșia-Jiu.
Chiar de pe 25 martie, după numai patru zile de la înlocuirea din funcția de ”general”, ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a fost de acord ca Ion Ișfan să-și continue activitatea ca adjunct al ISJ Gorj, numai că, ordinul de numire în funcție a întârziat să apară.
Surse politice susțin că, apele s-au învolburat destul de rău în PSD la aflarea veștii că Ișfan s-ar putea întoarce, iar Marcela Mrejeru, cea care tocmai îl înlocuise în funcție, a amenințat cu demisia și a cerut ajutor la partid.
Pus într-o postură delicată, Mihai Weber a trebuit să discute situația cu liderul PSD, Liviu Dragnea, iar acesta i-a cerut ministrului Educației să amâne numirea lui Ișfan, au precizat aceleași surse.
Soarta fostului ”general” urmează să fie decisă în această săptămână, după discuțiile care vor avea loc, la București, între Weber și Ecaterina Andronescu. Sursele citate afirmă că, susținerea lui Ișfan ar fi extrem de puternică și vine de la persoane, cu origini gorjene, aflate în apropierea ministrului Educației.

loading...
Loading...

Citește și

Conducerea Carierei Roșiuța și liderii de sindicat nu au dat din coate pentru prezidențiale! Minerii navetiști nu au mai fost aduși duminică la schimbul I

Dacă la europarlamentare a fost ,,fierbere” la Cariera Roșiuța, directorul Constantin David aducând la serviciu …

2 comentarii

  1. Ce mai cauta în funcție Isfan, nu ajunge cât rău a făcut sa meargă la școală sau nu-i mai place decât la butoane. Sa speram ca face ceva bine și aduce Weber normalitatea la ISJ.

  2. Lupii din haită, când simt miros de sânge, se vor sfâșia între ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: