EXCLUSIV | Terifiant!!! Proxenetul Bejinaru şi-a prostituat iubita şi a exploatat sexual o adolescentă

bejinaru-fata

prostiDosarul din cauza căruia lăcătuşul proxenet Aristică Bejinaru a ajuns la „răcoare” pentru 30 de zile ascunde amănunte uluitoare despre modul de operare al acestuia, relaţia cu clienţii fetelor şi numele acestora, modul sclavagist în care se comporta cu cele care-i produceau bani şi chiar adevărate drame ale unor tinere care, în momentul iniţierii în lumea brutală a prostituţiei nu aveau decât 14 ani. Detaliile stupefiante despre povestea care a bulversat în ultimele zile sectorul minier, dar şi numele clienţilor prostituatelor lui Bejinaru, printre care se află şi doi purtători de epoleţi, dar şi alte personaje importante, vor fi dezvăluite în numerele viitoare ale Gorj Domino.

Minoră de 14 ani, exploatată de Bejinaru

Aristică Benoni Bejinaru, „Beni” sau „Benu”, pentru cunoscuţi şi prostituate, are  vechime în muncă pe piaţa prostituţiei din judeţ, acesta activând deja în 2010, de exemplu. Acum, el are multe de povestit organelor de cercetare, chiar dacă a recunoscut, deocamdată parţial, faptele şi legătura pe care o avea doar cu două tinere pe care le exploata, Liliana şi Camelia Eugenia. Dacă Beni evită să spună multe despre cariera sa ca proxenet, fetele ce l-au avut ca peşte dau detalii terifiante despre modul în care s-a comportant cu ele, cum au fost bătute şi obligate să întreţină relaţii sexuale contra cost împotriva voinţei lor. Denisa era doar un copil în anul 2010 când, prin intermediul unei prostituate cu experienţă dintr-o localitate din apropierea oraşului Motru, „Dana Mondiala”, l-a cunoscut pe Bejinaru. Avea doar 14 ani şi a fost convinsă şi dusă de aceasta pe litoral, la Mamaia. Primul contact cu proxenetul a fost unul dur: a fost bătută şi obligată la sex cu perversiuni chiar de către lăcătuşul mecanic care, după ce şi-a satisfăcut toate poftele, a scos-o la „produs”. Tarifele stabilite pentru fată erau diferenţiate, amicii săi beneficiind de un preţ special de 50 de lei, străinii urmând să plătescă până la 50 de euro pentru partidele de sex. Denisa a povestit anchetatorilor că era constant ameninţată de Aristică Bejinaru că, dacă nu-i dă toţi banii câştigaţi, o va abandona pe litoral şi, rămasă fără protecţie, va fi preluată de către interlopi. Acest lucru a determinat-o, având în vedere şi vârsta fragedă pe care o avea, să-l asculte orbeşte pe proxenet, mai ales că nu avea bani să se întoarcă acasă.
Ca să nu cheltuiască niciun leu din ceea ce produsese pentru el, Bejinaru a pus-o pe fată să se prostitueze şi pentru a-şi cumpăra biletul de tren pentru a se întoarce acasă de la mare.

Şi-a convins iubita să se prostitueze

amandoi-2

Eugenia Camelia, zisă Lulu, despre care Aristică Bejinaru spune senin că s-a îndrăgostit de el şi aşa a ajuns să o plaseze într-un club din Austria era, anul trecut, elevă în clasa XII-a a Colegiului Tenhic Motru, când l-a cunoscut pe proxenet prin intermediul unui coleg de şcoală. Câteva zile acesta i-a făcut asiduu curte şi a plimbat-o prin toate terasele din Motru declarându-i că s-a îndrăgostit de ea şi că ar dori să se căsătoarească. În acea perioadă liceana locuia la internat şi a fost convisă de „iubitul” ce o copleşea cu cadouri şi sume de bani, să se mute împreună la el în apartament. După doar câteva zile de când au început un trai împreună, Lulu s-a lăsat înduplecată de către iubitul, care se pare că era îndrăgosit cu un motiv, să se prostitueze, urmând, după spusele lui, să se bucure de tot câştigul obţinut din aceste practici.
Pentru că se îndrăgostise de el, fata a acceptat situaţia şi, până în iunie 2013, a câştigat pentru Aristică Bejinaru peste 15.000 de lei din care s-a ales doar cu un laptop primit cadou de la proxenet. Acesta o alinta pe Lulu cu apelativul „înger” şi îi spunea că nu poate să-i dea toţi bani pentru că „eşti prea mică, nu ai experienţa vieţii şi îi cheltui aiurea pe prostii”. Tot din dragoste, spune ea, a acceptat ca iubitul, care până atunci cică o voia de nevastă, să întreţină relaţii sexuale şi cu alte tinere pe care mai apoi le punea să se prostitueze. Lulu a povestit că a fost martora unei partide de amor între bărbatul pe care-l iubea şi o altă femeie, privind întreaga scenă de după canapeaua din casă. Evelina, tânăra cu care Lulu a fost înşelată a ajuns şi ea, în cele din urmă, prostituată. Bulversată de ceea ce se întâmpla şi pentru că nu avea timp să înveţe din cauză că trebuia „să producă” pentru Bejinaru, tânăra nu a promovat examenul de Bacalaureat, moment în care Bejinaru a profitat din nou de ocazie.

Terorizată de proxenet

Manipulată de către iubit, Lulu l-a urmat în Austria, unde acesta a plasat o prostituată din Târgu-Jiu într-un club din oraşul Passau. Tot acolo a fost lăsată şi ea ca damă de companie. După două săptămâni petrecute aici, fata s-a întors la Motru pentru cea de-a doua sesiune de Bacalaureat. Cei 2.000 de euro pe care i-a câştigat cât a stat în Austria i-a adus în apartamentul „conjugal”, unde i-a şi lăsat, cu toate că Bejinaru i-a reproşat că nu a primit niciun ban, motiv pentru care o va vinde unor cetăţeni italieni pentru 5.000 de euro, lucru care a determinat-o pe Lulu să se reîntoarcă în Austria pentru a produce din nou bani pentru iubit.
Pentru că treaba nu mai prea mergea în club, împreună cu alte patru românce, Lulu s-a prostituat pe stradă şi a furat din magazine pentru a-l mulţumi pe proxenetul lăcătuş, de care a şi încercat să scape – dar fără succes, pentru că a ameninţat-o că va da foc casei în care-i locuia familia, iar pe sora ei o va aştepta la ieşirea de la şcoală şi îi va face rău.
Timp de nouă luni, perioadă în care ea estimează că ar fi câştigat pentru Bejinaru aproximativ 10.000 de euro, Lulu a fost terorizată de către minerul devenit proxenet. La un moment dat, părinţii fetei au aflat de grozăviile păţite de fiica lor, dar, la o confruntare cu Aristică, acesta n-a recunoscut nimic, ci doar le-a reproşat că au ceva personal cu el şi că nu suportă ideea că e împreună cu Lulu şi se vor căsători. Până la urmă, tânăra a reuşit să scape de proxenet, iar în prezent este studentă la o facultate din Târgu-Jiu.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.