EXCLUSIV/Grigoraș nu regretă că s-a întors la Pandurii, dar regretă acum, că va fi ”mazilit”: ”Clar că se vrea îndepărtarea mea!”

grig1

Seara de ieri, deși glacială afară, a fost una extrem de fierbinte înăuntrul clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Totul a început cu o ședință a acționariatului (împreună cu cei doi administratori de la clubul aflat în insolvență) și s-a terminat cu o reacție vehementă a tehnicianului Petre Grigoraș. După ce a aflat de noile rigori salariale ce vor fi implementate începând cu ianuarie 2017 și care îl vizează în mod direct, antrenorul moldovean a răbufnit de-a dreptul: Grigoraș este convins că este victima unei ”maziliri”! Contactat de ”Gorj Domino”, Petre Grigoraș a explicat pe larg de ce crede că are șanse minime de a mai continua la Pandurii. De remarcat că, tehnicianul în vârstă de 52 de ani mai are momentan un contract pe încă un an și jumătate cu echipa olteană și înainte să i se impună un salariu de 1.500 de euro brut, figura lunar cu un venit de 7.000 de euro la Pandurii.

Reporter: Bună seara, ați auzit ultimele vești de la Pandurii?
Petre Grigoraș: Depinde…. Că în ultima vreme nu am avut parte decât de cele proaste. Acum sunt în vacanță, acasă și încerc să mă ”reculeg” puțin. Vreți să știți dacă mă mai întorc la Târgu Jiu sau ce…?

Rep. : Păi în seara asta (nr.red. –miercuri, 28.12.2016), a avut loc o ședință a Membrilor Asociați împreună cu administratorul judiciar, respectiv special, în care s-a dezbătut noua ”politică” a clubului Pandurii…
P. G. : Da, știu de ședință. Și ce, s-a decis ceva?

 

Cum aș putea să fiu de acord cu o asemenea măsură? Poate e vreo glumă… Dar, dacă e adevărat, din punctul meu de vedere, se vrea îndepărtarea mea! Deci vor să aducă pe altcineva. Măcar să mi se fi spus în față de la început, nu în felul ăsta. Păi din 1.500 de euro brut, eu mai rămân cu 800 de euro? Ați mai pomenit un asemenea salariu la vreun antrenor din Liga I?
Petre Grigoraș

 

Rep. : Printre altele, s-a aprobat un nou plafon salarial, inclusiv pentru funcția de antrenor principal. Se pare că veți avea de acum încolo un salariu de 1.500 de euro pe lună. Cum priviți această măsură?
P. G. : Serios? Nu cred că e vrăjeală, nu? Da chiar s-a decis asta… Păi atunci ce să mai zic? E ”mult” rău 1.500 de euro! Brut… Din care, eu o să rămân doar cu vreo 800. Interesant, mă întreb dacă există vreun antrenor cu licență PRO care ar putea să accepte un asemenea salariu în Liga I. Iar dacă ”principalul” de la Pandurii o să aibă 1500 de euro brut, atunci secunzii cât o să ia? 300 de euro? Și să mai aibă și doi copii acasă… Păi la Liga I nu am auzit să se întâmple așa ceva, să se facă astfel de propuneri!

grig2

Rep. : În ce măsură sunteți dispus să continuați la Pandurii în astfel de condiții?
P. G. : O să vedem după ce vom discuta mai multe. Dar, sincer, eu nu cred decât că se vrea clar îndepărtatea mea! Prin acest mijloc, cineva vrea să scape de mine. Poate deja s-or fi gândit anumiți domni să aducă pe cineva mai tânăr, că eu sunt prea bătrân la 52 de ani! Deși, chiar nu am auzit până acum de așa ceva, că ar fi vorbit cu altcineva. Este anormal ce se întâmplă, cu toate că am ajuns în perioade grele. Dacă eu am fost corect cu Pandurii, ar trebui să fie și clubul corect cu mine. Măcar atât merit.

Rep. : Chiar simțiți că cineva vă vrea plecat de la Pandurii?
P. G. : Da, 100%! Cred că prima condiție e să plec eu, iar apoi lucrurile se vor îndrepta. Eu așa simt. Dar, dacă se va respecta contractul, plec fără niciun fel de problemă. Și să dea Dumnezeu ca la anul să inaugureze stadionul în Liga I! Deși îmi doream să fie eu acela, acolo, pe bancă, dacă tot am inaungurat un teren nou. Însă, dacă nu se poate, asta e.

Rep. : Concret, ce aveți acum de gând să faceți?
P. G. : Eu am un contract în derulare, iar pe data de 8 ianuarie o să fiu prezent la reunire. Ce vor hotărî domnii, vom vedea. Eu am spus că vreau să-mi duc contractul la capăt, dar nu în orice condiții… Aaaa, că vor să mă dea afară, foarte bine! Dar, dacă vrei, plătește! Dacă voi primi o decizie în scris o să întreb un avocat și o să iau măsurile de rigoare.

Rep. : Se aude chiar de o revenire a lui Eugen Pârvulescu la Târgu Jiu, de la anul. Cum vis se pare?
P. G. : Poate să-l aducă si pe Pârvulescu, eu nu am treabă cu el! Și ce, credeți că m-aș opune să lucrez cu el? Doar nu trebuie să ne pupăm în fiecare zi. Ca și Mutu cu Andone! Ce, nu poate să își vadă fiecare de treaba lui? Eu am avut o colaborarea bună în prima parte a mandatului meu și apoi… Sub nici o formă nu am fost eu cel care a vrut să-l dea afară! Deci, dacă aș rămâne, chiar nu m-ar interesa dacă vine sau nu Pârvulescu. E problema lui, nu a mea.

La ședința de ieri seară a acționariatului de la Pandurii, derulată împreună cu cei doi administratori ai clubului aflat în insolvență, s-a adoptat măsura ca viitorul plafon salarial de la echipa de fotbal gorjeană să fie între 500 de euro şi 2.000 de euro lunar. Totodată s-a trecut pe hârtie un buget menit a acoperi toate cheltuielile de funcţionare a echipei până la data de 30 iunie. De asemenea, s-a mai decis ca o parte din maşinile ce aparţin clubului să fie scoase la vânzare pentru a se mai acoperi din cheltuielile de la club, dar şi pentru achitarea unor restanţe. Şi terenul deţinut de clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu, pe Centură, va fi scos la licitație, fiind vorba de o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi.

A consemnat Alin Peptan

loading...
Loading...

Citește și

Pandurii cere explicaţii la FRF în privinţa transferurilor

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu s-a adresat preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi …

3 comentarii

  1. Asta cu masinile de lux vindute e o idee buna de tot, ce nu poate Solea ala sa se plimbe cu o dacie de duce la el la taranoaia cu Passatu de lux sa se deie mare! Vindeti si masinile sefilor de pe la club. Ale celor care au fost adusi de Calinoiu acolo si de Ciurel, de ce mai au masini? Ioana are masina de la pandurii ca si directorul de la scoala sportiva Rascol care se plimba tot cu masina pandurilor. Mina dreapta a lui Ciurel si Medintu, unul Badea Sorin are si el masina de la pandurii, pai daca nu aveti bani de ce nu le cereti masinile alea la bosii adusi ce Ciurel acolo sa le vindeti? La Raducanu i-a luat cineva masinile inapoi ca ii daduse Calinoiu vreo trei masini pe mana, la toata familia lui!

    • Numai prostii sspui! Masina de lux la pandurii mai are doar Golea, iar jeepul clubului sta la biroul lui Condescu pentru piata, ferma, restaurant, dracu stie? Nu-i rau ca taie din salarii, dar e rau ca taie de la uni si face angajari pe bani multi, nu pe creitari. Nu plateste jucatorii, dar plateste firmele lui Condescu Golea asta ori e legat la ochi, ori santajat de minerasul cu procesele de la Olt, ori e tot o apa si un pamant.

  2. Manu si sofer : passatul e masina de lux ? Pai Bentley si Rolls Royce ce sunt ? Tarani comvinsi ce sunteti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.