Excursie în județul Hunedoara, organizată de DGASPC Gorj


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj continuă tradiția și le oferă copiilor din sistemul de protecție specială posibilitatea de a vizita diferite zone și obiective turistice din țară.

În data de 21 iunie 2019, DGASPC Gorj a organizat o excursie în județul Hunedoara, la care au participat 22 de copii și tineri, proveniți din Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități Târgu-Jiu, din structura Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu-Jiu, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Cu acest prilej, copiii au vizitat Castelul Corvinilor din orașul Hunedoara, precum și Cetatea Devei. Excursioniștilor li s-a asigurat asistență pe tot parcursul vizitei, prin personalul de specialitate care i-a însoțit, respectiv educatori și asistenți medicali. Transportul a fost asigurat cu mijloacele proprii ale DGASPC Gorj.
Excursia de săptămâna trecută a fost a doua din acest an, pentru beneficiarii de la CSCCNS Târgu-Jiu, urmând ca până la sfârșitul anului în curs, copiii și tinerii din centrul de plasament să mai beneficieze și de alte excursii și chiar tabere.

loading...
Loading...

Citește și

HOLOGRAF LIVE din Turceni!

Holograf a făcut senzație la Zilele Orașului Turecni Publicată de Cristina Cilibiu pe Duminică, 21 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: