Excursie în județul Mehedinți, organizată de DGASPC Gorj


În cursul acestei săptămâni, 15 beneficiari de la Complexul de Îngrijire și Asistență (CÎA) Suseni, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, au vizitat mai multe obiective turistice din județul Mehedinți.

Însoțiți de personal de specialitate din cadrul CÎA Suseni, excursioniștii s-au bucurat din plin de tot ceea ce au vizitat pe parcursul traseului. O primă oprire a avut loc la Cetatea Medievală din Drobeta Turnu Severin, după care s-a efectuat o vizită la Muzeul Hidrocentralei Porțile de Fier. Excursia a continuat spre Orșova, unde a avut loc următorul popas, grupul de la CÎA Suseni oprindu-se și la Mănăstirea Sfânta Ana. De aici s-a pornit spre Băile Herculane. Celebra stațiune balneară i-a atras pe vizitatori, aceștia efectuând o plimbare la pas prin centrul istoric al stațiunii.
Deplasarea în județul Mehedinți i-a încântat pe beneficiarii de la Complexul de Îngrijire și Asistență (CÎA) Suseni. Ne bucurăm că am reușit și de această dată să le oferim oportunitatea de a petrece o zi reușită de relaxare și socializare, pe care cu siguranță nu o vor uita curând!
De altfel, săptămâna trecută, beneficiari de la același complex de servicii sociale din subordinea DGASPC Gorj au fost în pelerinaj la Mănăstirea Lainici din județul Gorj, unde au avut posibilitatea de a servi o masă și de a vizita biserica unde se oficiază slujbele religioase, precum și împrejurimile sfântului lăcaș de cult.
Le mulțumim tuturor celor care ne sprijină în demersurile noastre de a oferi astfel de bucurii beneficiarilor de servicii sociale.

loading...
Loading...

Citește și

Novăcenii sărbătoresc “140 de ani de la nașterea lui Dumitru Brezulescu”

Primăria Orașului Novaci prin Casa de Cultură Novaci, Obștea Banca Gilortul Novaci și Liceul Teoretic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: