Explorează sexul de tip bondage! Poate fi o “tortură” incitantă şi minunată

Există o întreagă psihologie în jurul bondage-ului. Poate suna foarte alarmant, dar nu este deloc aşa. Bondage-ul nu are nimic în comun cu durerea. Este practic o expresie extremă a conceptului de bază conform căruia femeilor le place să li se facă anumite lucruri, iar bărbaţilor le place să facă aceste lucruri.

Când este legată de pat, de exemplu, o femeie nu mai este responsabilă de ceea ce i se întâmplă. Ea este, de fapt, absolvită de vină, ceea ce poate fi foarte important pentru unele femei. Şi bărbaţilor le place uneori să fie legaţi sau le plac lucrurile pe care le pot face femeile în timp ce ei sunt legaţi.
Femeia poate face striptease, se poate masturba, îşi poate apropia corpul de a lui, dar fără să îl atingă, îl poate excita un pic, apoi poate pleca lăsându-l într-o stare de anticipare foarte stimulantă. O serie întreagă de accesorii de bondage se găseşte în sexshop-uri sau pe internet dar, pentru început, poţi folosi lucrurile pe care le ai la îndemână.
În mod normal, bărbatul este cel care introduce ideea de bondage şi asta reprezintă un lucru destul de greu de mărturisit partenerei. Ai putea încerca să abordezi subiectul când vă mărturisiţi fanteziile unul altuia. Sau ai putea, pur și simplu, să îi spui că vrei să o legi.
De fapt, unele femei sunt la fel de excitate de ideea de bondage ca şi bărbaţii, dar este la fel de posibil să fie suspicioase. Partenera ta se va întreba de ce vrei să faci acest lucru. Până la urmă, să restricţionezi mişcările unei femei nu sună ca o reţetă pentru un sex fierbinte la primul contact cu această idee.

Femeia are dreptate să fie prudentă

Nu permite niciodată unui bărbat pe care nu îl cunoşti foarte bine să te lege. Chiar şi cineva cu care eşti de ceva vreme, poate dezvălui o faţetă a caracterului la care nici nu ai visat.
Sunt câteva lucruri pe care le poţi face şi care dau senzaţia de bondage fără însă ca femeia să fie restricţionată în vreun fel. Cătuşele sunt destul de populare. Pentru început, folosiţi cătuşe ieftine de plastic care pot fi rupte uşor. Folosiţi cătuşe de metal numai dacă aveţi încredere totală unul în celălalt. Oricare dintre voi se poate trezi cu mâinile încătuşate la spate, de exemplu. Ca să vă distraţi, puteţi purta amândoi cătuşe şi puteţi încerca să faceţi dragoste în acest mod.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

8 poziții în care femeia domină

Există o categorie de bărbați care adoră să-și lase iubitele să facă legea în dormitor. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.