Expoziție a CJCPCT Gorj la Vâlcea


În cadrul parteneriatului dintre Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea astăzi 25.07.2019 la sala „Constantin Iliescu” de la parterul Consiliului Județean Vâlcea se organizează expoziția “Semne și semnificații plastic”. „Evenimentul face parte din ciclul Oltenia eternă. Curatorul expoziției, Teodor Dădălău spune că va fi o expoziție de lumină și culoare, care va cuprinde lucrări ale artiștilor plastici din Gorj și Vâlcea, dar și ale celor care au participat la cea de-a 30-a ediție a Gorj Fest. Expoziția care cuprinde lucrările a 46 de artiști, va rămâne deschisă publicului iubitor de frumos timp de două săptămâni. Atmosfera gorjenească de la marele vernisaj comun al centrelor de creație din Gorj și Vâlcea va fi întregită de un recital al actorului Ionuț Stoica de la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din municipiului Târgu Jiu. Vă așteptăm așadar astăzi la parterul Consiliului Județean Vâlcea în sala Constantin Iliescu la vernisarea expoziției “Semne și semnificații plastice” începând cu ora 18.00” s arată într-un comunicat de presă al CJCPCT Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Noi documente disponibile în Spaţiul Privat Virtual pentru persoanele juridice

Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj, reaminteşte persoanelor juridice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: