Expoziție de pictură și fotografie – „Punți culturale”


Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj vă așteaptă miercuri 21 august 2019 începând cu ora 18.00 în sala Florin Isuf la vernisarea expoziției „Punți Culturale”. Expoziția cuprinde lucrările lui Cornel Vana și ale lui Luca Sebastian Vasile.

Turdeanul Luca Sebastian Vasile spune că lucrările sale ies în evidență nu doar prin tehnica utilizată, dar și prin jocul de lumini si umbre. Sebastian Luca spunea într-un interviu că prin munca sa vrea să scoată în evidență frumusețile și unicitatea locului natal.
Cornel Vană este pictorul compozițiilor complexe, cu multe elemente, conferind o încărcătură analitică imaginii, tratată în contraste conduse până în pragul tehnicii clarobscur, dominată de opulență și de un spirit barocizant. Peisaje, naturi statice și compoziții cu personaje se află în aria preocupărilor tematice ale artistului.
Vă așteptăm așadar miercuri 21 august 2019 la ora 18.00 la vernisarea expoziției “Punți literare” în sala Florin Isuf a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Loading...

Citește și

ARGUMENT privind crearea Centrului „Constantin Brâncuși” al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

Moștenirea artistică lăsată de Constantin Brâncuși a intrat în conștiința umanității ca unul dintre reperele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.