Extinderi ale rețelei de gaze în mai multe cartiere din Municipiul Târgu Jiu


Cetățenii din mai multe zone ale municipiului Târgu Jiu vor beneficia de alimentare cu gaze. Anunțul vine din partea primarului Municipiului Târgu Jiu, după ce mai mulți proprietari ai terenurilor din zonele periferice ale orașului i-au solicitat acestuia să cuprinde pe lista de investiții extinderi de rețele de alimentare cu gaze.

„Continuăm lucrările pentru rețeaua de alimentare cu gaze în mai multe zone ale municipiului Târgu Jiu. Sunt vizate străzile Bicaz, Costache Negruzzi, Aleea Sfântul Nicolae și Jiețe. Este în curs de finalizare procedura de atribuire a contractului pentru extinderea rețelei de alimentare cu gaze ce vizează străzile Aviatorilor și Elvira Godeanu (Cartier Preajba). Totodată, am inițiat procedura de atribuire pentru lucrările ce se vor executa în străzile Prieteniei, Paltinului, Frăsinetului, Aleea Muncii și Aleea Merilor”, a anunțat primarul Municipiului Tg-Jiu, Marcel Romanescu.

Investițiile vor fi suportate de bugetul local și se ridică la valoarea de 2,6 milioane de lei.

loading...
Loading...

Citește și

Control al Direcției Publice la o primărie din Gorj! Edilul a cerut verificarea, supărat pe asistenții comunitari

Un control amplu s-a desfășurat ieri la Primăria Albeni, câțiva reprezentanți ai Direcției de Sănătate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.