Fă sex ca să slăbeşti mai repede. 5 poziţii-minune

Sexul este una dintre cele mai plăcute modalităţi de a scăpa de kilogramele acumulate mult mai repede. Aşa că, dacă tot aveţi grijă de felul în care arătaţi, de ce să nu profitaţi de ocazie şi să puneţi în practică pozitiile care vă pot ajuta să ardeţi calorii bune, dar şi să aveţi parte de o aventură erotică uimitoare.

Dacă vreţi să mai slăbiţi puţin trebuie să încercaţi în fiecare seară câte o poziţie care să vă solicite. Iată câteva poziţii sexuale care să vă ajute să slăbiţi mai repede într-un mod plăcut.

1. Mausala
Această poziţie este recomandată unui cuplu care vrea să scape mai repede de kilogramele în plus.Totuşi, bărbatul trebuie să fie puternic, invincibil, deoarece susţine toată greutatea femeii. Pe lângă faptul că este extrem de erotică, această ipostază este destul de solicitantă pentru ambii parteneri, ceea ce înseamnă că într-un timp foarte scurt, vor arde mai multe calorii.

2. Viparitaka
Ce rost are să mai mergeţi la sală şi să faceţi antrenamente obositoare când puteţi foarte bine să slăbiţi într-un mod mult mai plăcut chiar în dormitor. De exemplu, poziţia “Viparitaka” este una dintre cele mai bune posturi sexuale în care se ard cele mai multe calorii, dar care oferă şi satisfacţie maximă ambilor parteneri. În timp ce femeia se arcuieşte pe spate, ţinându-se cu mâinile de gâtul bărbatului, acesta o poate penetra adânc.

3. Femeia deasupra
Este o ipostază sexy şi vă învaţă cum să vă sincronizaţi trupurile pentru a atinge orgasmul în acelaşi timp. Pe de altă parte, este una dintre acele poziţii sexuale în care arzi cele mai multe calorii. Dacă vreţi să mai slăbiţi puţin merită să abuzaţi de acest „exerciţiu” fizic!

4. Samimelana
O postură specială datorită faptului că se evită ceea ce pentru unii ar părea destul de banal, adică statul la orizontală. Bărbatul stă în picioare, femeia în braţele lui, încolăcindu-şi braţele în jurul gâtului. Poziţia permite demonstrarea forţei fizice atât a bărbatului, cât şi a femeii. Din acest motiv, merită pusă în practică cât mai des, dacă vreţi să slăbiţi mai repede.

5. Indrani
Această poziţie este recomandată unui cuplu interesant, însă amândoi partenerii trebuie să aibă o forţă specială. Pe de altă parte, în această ipostază au posibilitatea să ardă foarte multe calorii şi să ajungă la silueta mult dorită într-un timp mai scurt.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Sex cu femeia deasupra: 8 sfaturi pentru o experienţă fierbinte

Partidele de amor cu femeia deasupra par a fi cele mai apreciate de majoritatea cuplurilor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.