Face greva foamei pentru un titlu de proprietate

Greva

O femeie în vârstă de 60 de ani din Fărcăşeşti a intrat în greva foamnei, aceasta susţine că deţine o hotîrâre judecătorească definitivă şi irevocabilă pentru două hectare şi jumătate de pădure, dar primăria din localitate refuză să o pună în aplicare.

Maria Ciocoiu a venit, miercuri, în faţa Prefecturii, unde a făcut greva foamei. Femeia spune că va râmâne în greva foamei până când va primi titlul de proprietate. “Am o hotărâre definitivă şi irevocabilă cu primăria de la Fărcăşeşti, iar aceasta nu este pusă în aplicare. Din câte am înţeles de la domnul Balu, proprietatea urmează să fie intambulată doamnei Balaci, dar ea nu are act de proprietate”, a declarat Maria Ciocoiu. Autorităţile Prefecturii au declarat că Maria Ciocoiu a avut titlul de proprietate, însă acesta a fost anulat prin instanţă de către o rudă de-a ei, Maria Balaci, care a şi intrat în posesia titlului de proprietate pentru suprafaţa respectivă. “Doamna care se afla azi în greva foamei în faţa instituţiei noastre a fost beneficiara unui titlu de proprietate emis de Comisia Judeţeană, titlu care a fost anulat de instanţă printr-o hotărâre definitivă, prin care s-a stabilit şi reconstruirea dreptului de proprietate în favoarea adversarei dumneaei, şi anume Domna Maria Balaci, căreia i s-a eliberat deja titlul de proprietate şi validarea care a stat la baza respectivului titlu”, a declarat Liviu Diaconescu, şeful Serviciului Verificarea Legalităţii Actelor.

loading...
Loading...

Citește și

Tribunalul Gorj judecă un nou termen în dosarul lui Vâlcov! Ar putea fi ultimul

Judecătorii de la Tribunalul Gorj vor audia, marți, un alt inculpat în dosarul în care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.