sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 1:13

Facebook testează Butonul DISLIKE


Facebook pare tot mai receptiv la feedback-ul primit din partea utilizatorilor, iar acum butonul „dislike” este tot mai aproape de a deveni realitate.

Butonul „dislike” este modul prin care utilizatorii se pot exprima asupra conținutului care nu le este pe plac. Inițial, poziția Facebook a fost destul de clară, iar stările pe care rețeaua de socializare le-a implementat pozitivează starea pe care o exprimă cel care interaționează cu conținutul, cel mult transmite o stare neutră, cu toate că avem și emoții care exprimă tristețe și furie.

Revenind la butonul dislike, Facebook testează această funcționalitate, dar potrivit informațiilor publicate de TechCrunch, această funcționalitate nu va fi implementată în News Feed. Cu toate acestea, nu este exclus să fie doar o perioadă tranzitorie, iar treptat, dacă feedback-ul este bun, funcționalitatea să ajungă și în News Feed.

Hoan Do, un blogger de tehnologie, scrie despre testele pe care rețeaua de socializare le realizează pe Facebook Messenger. Este vorba de o serie de reacții noi, pe care utilizatorii le vor avea la dispoziție, între care se regăsește și butonul dislike.

Sistemul va funcționa la fel cum funcționează reacțiile din News Feed. Pentru a reacționa la un mesaj, trebuie să mergi cu cursorul sau să apeși lung pe mesajul respectiv, moment în care va apărea un buton de emoji. Acel buton va permite utilizatorului să aleagă o reacție pe care vrea să o transmită interlocutorului său.

După cum spuneam, Facebook a evitat implementarea unui buton dislike pentru a nu crea o stare negativă pe rețeaua de socializare. Motivul pentru care Facebook a decis includerea butonului pe aplicația sa de mesagerie este foarte simplu. De cele mai multe ori, utilizatorii planifică evenimentele și întâlnirile pe Messenger, iar butonul dislike este cea mai eficientă formă de a oferi un răspuns, atunci când nu ești de acord cu interlocutorul.

Voi ce părere aveți? Aveți nevoie de butonul dislike? Vreți ca butonul dislike să ajungă și în News Feed? Așteptăm răspunsurile voatre în secțiunea de comentarii de mai jos.

sursa: noobz.ro

Loading...

Citește și

Google revendică atingerea supremaţiei cuantice în programarea computerizată

Compania Google susţine că a construit primul calculator cuantic, care poate efectua operaţii matematice dincolo …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: