sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 20:19

Facturi mai mici la curent pentru salariații CE Oltenia – Scăderi de preț însemnate!

retele-electrice_1

– Oricine poate beneficia de o economie de până la 8%/kw

Complexul Energetic Oltenia a încheiat, în data de 16 octombrie 2014, un protocol cu Federaţia Naţională a Sindicatelor din Electricitate „Univers“ Federaţia Sindicatelor Libere Independente „Energetica“ şi Sindicatul Naţional Petrom-Energie prin care au stabilit prelungit până la data de 30.10.2014 termenul de depunere a cererilor pentru acordarea în natură a cotei de cărbune.

CE Oltenia mai transmite că salariaţii care nu au solicitat acordarea în natură a cotei de cărbune vor beneficia de echivalent bănesc în cuantum de 575 lei acordat în două tranşe: 50% în luna noiembrie 2014 şi 50% în luna decembrie 2014.

Economie de 200 de lei pe an

Un anunț extrem de important vizează facturile la curent ale angajaților CEO, care, cu siguranță, vor fi mai „ușoare” anul viitor: „Pentru anul 2015, salariaţii Complexului Energetic Oltenia vor avea posibilitatea să achiziţioneze energie electrică pentru consumul casnic direct de la Complexul Energetic Oltenia, la un preţ inferior celui practicat de distribuitorii existenţi pe piaţă”, se arată în ziarul companiei. În CE Oltenia sunt 9.000 de angajaţi care pot fi 9.000 de agenţi de “sales”, să devină agenţi de vânzări ai CE Oltenia, a declarat directorul general al CE Oltenia în presa locală: „Pot să explice rudelor, prietenilor, vecinilor. În momentul acesta populaţia plăteşte 654 de lei pe MW. Noi am făcut o schemă în care reuşim să oferim propriilor angajaţi la 579 de lei. Poate fi o economie între 3 şi 8 lei pe suta de kw, pe care oricine poate să o facă. Încercăm să familiarizăm lumea că CEO poate să le vândă direct energie pentru că sunt consumatori finali. Atunci am putea face 9000 de contracte cu 9000 de familii. Începând cu anul viitor va fi un număr de contact şi o posibilitate de contact pe fax sau pe mail şi fiecare doritor va putea să aibă acces la un compartiment creat special pentru acest lucru şi să perfecteze un contract. Nu văd de ce angajaţii nu ar lua de la noi energie. Este o economie minimă de 200 de lei pe an”, a mai spus managerul CEO.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.