Familia lui Călinoiu va decide ce funcție va ocupa fostul președinte al CJ Gorj


Ion Călinoiu va primi în sfârșit o funcție de conducere. După mai multe luni de așteptare, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj are ocazia să prindă o poziție bună. Călinoiu are și de unde alege. Florin Cârciumaru spune că sunt posturi disponibile la București, dar și în Gorj, iar Ion Călinoiu trebuie să se consulte cu familia înainte să-și aleagă funcția.

Florin Cârciumaru nu și-a uitat prietenul și încerca să-i găsească un post de conducere lui Ion Călinoiu. Senatorul a discutat cu liderii de la Centru, iar Călinoiu are mai multe variante. Cuvântul final îl va avea însă familia lui Călinoiu, care va decide dacă acesta va accepta o poziție importantă în Capitală, sau va rămâne la Gorj și aici fiind posturi disponibile. „Ion Călinoiu va prinde sigur un post de conducere, am discutat și azi cu el. Trebuie să aibă răbdare. Va lucra în domeniul lui de activitate și va beneficia de un post de conducere. Familia lui va stabili dacă va merge la București, sau va rămâne în Gorj pe un post de conducere”, a spus Cârciumaru.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

7 comentarii

  1. Familia sau famiglia ?

  2. A FOST UN OM DEOSEBIT D-UL CĂLINOIU.AM AVUT PROBLEME SI A FOST PRINTRE PUȚINII CARE S-A INTERESTA!! II DORESC SUCCES!!

  3. Bine mai Florinelu’, te simti aiurea stiindu-l pe pretenu’ fara functie, se poate? Da’ Nea Calae care v-a fost baci? Ceva si pentru el inaintea posterității!??! Undeva unde se pricepe!! UNDE?????? LA CE SE PRICEPE DUPA 20 SI CEVA DE ANI DE FRECAT MENTĂ??? LA SAH, IN PARC! CHIBIT, CA VREO DESCHIDERE SAU CUM EVOLUEAZĂ ” JUCARIILE” SIGUR NU STIE!! ASCULTAȚI CETATENI AI GORJULUI!!! ASCULTATI ABSOLVENTI DE FACULTĂȚI, LICEE , SCOLI PROFESIONALE, POSTLICEALE, SOMERI, VIITORI SOMERI, FOSTI SOMERI!! CEVA, CE VA HOTARA NEVASTA, NORA SI COPII! ASTA VA PRIMI , GENIALUL IOOOONNN CALINOIUUUU! O FUNCTIE, ORICARE! SA POATA SA DEA OMUL OCHI CU VECINII, NEAMURILE, FOSTII SUBALTERNI! ASA CUM, UN NEICA NIMENI….

    • Nu pot să nu remarc justetea susținerii lui Mihail, care ne convinge ce mari merite are subiectu’: ” s-a interesat”!!!! Va meritati cu prisosință ….

    • …erata: ce VOR hotărâ …Copiii (3 i) softul de corectare, la fel de competent ca Ionel!

    • STIMATĂ DOAMNĂ ELENA! CU TOATĂ STIMA VĂ SPUN CĂ MI-A REZOLVAT PROBLEMA.IDEEA NU ERA CEA SESIZATĂ (SUPERFICIAL și TENDENȚIOS DE DVS,ZIC)EU DOAR AM VRUT SĂ ARĂT CĂ,MULȚI POT,DAR ,PUȚINI FAC.DACĂ AVEȚI PROBLEME DE INTELEGERE SAU DE FRUSTRARE ,VĂ AȘTEPT LA CABINET!!! CU MULTĂ STIMĂ!!!! ORICUM,D-UL CĂLINOIU ESTE UN TIP CARE REZOLVĂ PROBLEMELE(MAI ALES CELE DIN SPITALE)SUNT UN TÂNĂR MEDIC,REZIDENT!

  4. Intr-o tara in care denuntul este „marca inregistrata”,e normala „preocuparea”lui Carciumaru,ca altfel se lasa cu „inchisoare pe viata”…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.