Fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă

Dacă vorbim despre fantezii sexuale, bărbaţii au o imaginaţie foarte bogată, ajutată și de faptul că sunt mari consumatori de filme xxx. De cele mai multe ori, aceștia nu renunţă până nu reuşesc să pună în practică tot ce visează. Iată câteva fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă pe care o au.

Fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă: 20 ani
Sexul cu o prostituată: Majoritatea tinerilor de 20 de ani se văd la volanul unei maşini conducând pe o alee întunecată şi poftind în maşina lor o domnişoară care face trotuarul. Iar cel mai interesant este că nici măcar bolile cu transmitere sexuală nu-i opresc să aibă acest tip de fantezie. În categoria fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă intră şi sexul cu o prostituată, mai ales în cazul băieților lipsiți de experiență.
Sexul cu o femeie matură: Una dintre fanteziile cele mai puternice ale tinerilor este să facă sex cu o femeie matură şi experimentată care să-i iniţieze în tainele amorului.

Fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă: 30 ani
Sexul „imposibil”: Bărbaţii trecuţi de 30 de ani adoră fanteziile în care fac sex cu soţia sau iubita celui mai bun prieten. Este fix ceea ce se întâmplă în capul lor, dar în realitate vorbim despre situaţii aproape imposibile. Iată una dintre cele mai bune exemple de fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă.
Sexul în locaţii exotice: Bărbaţii îşi imaginează cum fac sex pe o plajă exotică, într-un hotel de lux sau în cine ştie ce alte locuri exotice, numai să fie departe de pereții dormitorului și de orice spațiu plictisitor.

Fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă: 40 ani
Sexul în locuri publice: Este una dintre acele fantezii la care visează bărbatul trecut de 40 de ani. Este un impuls sexual pe care îl simt, cel puţin o dată în viaţă, cei mai mulţi bărbaţi. Poate fi una dintre acele fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă, dar e o dorință mai des întâlnită în rândul celor trecuți de 40 de ani.
Sexul în care domină: Majoritatea bărbaţilor visează să domine în mod sălbatic femeia care îi place. Adoră să fie romantic şi tandru, dar momentele în care este lăsat să preia controlul şi să-şi domine partenera îl excită la maximum.

Fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă: 50 ani
Sexul în trei: Este cunoscut faptul că bărbaţii maturi sunt înnebuniţi să facă sex în trei. Însă, există o categorie de persoane care cred că aceşti bărbaţi maturi vor să facă sex în trei doar ca să se laude cu experienţa asta. Indiferent de situaţie, toţi bărbaţii, fără excepţie, adoră fanteziile despre partidele de sex în trei. Este una dintre acele fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă.
Sexul pe masă: Este o fantezie adorată de bărbaţii de 50 de ani, care cred că masa este locul ideal pentru o partidă de sex memorabilă. Ei spun că plăcerea lor este mai intensă atunci când fac sex pe masa din bucătărie, deoarece pot controla toate mişcările.

Fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă: 60 ani
Partide de sex filmate: Bărbaţii trecuţi de 60 de ani au această fantezie, să-şi filmeze partidele de amor şi să aibă pe telefon poze sau filmuleţe cu femei dezbrăcate. Aceasta este una dintre cele mai dorite fantezii sexuale ale bărbaţilor în funcţie de vârstă şi aici ne referim mai ales la cei trecuţi de 60 de ani.
Swing sau schimbul de parteneri: Este o fantezie sexuală la care visează cei mai mulţi bărbaţi trecuţi de 60 de ani. Ei cred că această practică le condimentează relaţia sexuală şi îi face să se simtă mai interesanţi.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

4 sfaturi care vă fac dependenţi de sexul între sâni

Sexul între sâni este în fantezia multor bărbați și este o metodă perfectă de a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.