duminică , 23 februarie 2020 - 16:56

Fantezii sexuale despre care bărbații nu îndrăznesc să vorbească

Există tot felul de dorințe sexuale pe care bărbații nu îndrăznesc să le spună partenerelor de viață, de frică să nu fie judecați greșit. Însă tocmai satisfacerea acestor nevoi le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc.

La capitolul dorințe sexuale pe care bărbații nu îndrăznesc să le spună se încadrează și faptul că își doresc ca, din când în când, să li se vorbească mai deocheat în pat sau să-și pună mai des în practică fanteziile. Dacă vreți să vă bucurați de experiențe de neuitat în intimidate, este indicat să vorbiți și să descoperiți care vă sunt nevoile sexuale.

Să ejaculeze pe parteneră
Cei mai mulți bărbați au un mare fetiș, acela de a ejacula pe diferite părți ale corpului partenerei. Însă nu este un lucru ușor de propus iubitei și, din acest motiv, este considerată una dintre cele mai mari dorințe sexuale pe care bărbații nu îndrăznesc să le spună.

Să-și pună în practică fanteziile
În orice relație de lungă durată, sexul la un moment dat poate deveni monoton. De aceea, este bine ca din când în când să mai schimbați câte ceva în viața voastră intimă, să veniți cu tot felul de idei care să vă condimenteze relația. Dar, pentru asta, este nevoie de foarte multă înțelegere și comunicare. De exemplu, bărbații au tot felul de fantezii despre care nu au curaj să vorbească cu partenerele de viață de frică să nu fie judecați și, din acest motiv, sunt considerate „dorințe sexuale pe care bărbații nu îndrăznesc să le spună”.

Să li se facă mai mult sex oral
Există o categorie de bărbați care se declară nemulțumiți de faptul că partenerele de viață nu le oferă atât de mult sex oral pe cât și-ar dori. Aceasta fiind una dintre cele mai mari dorințe sexuale pe care bărbații nu îndrăznesc să le spună. Cel mai adesea, reprezentantele sexului frumos le fac partenerilor sex oral din obligație, știind că acest lucru îi excită. Însă, ei și-ar dori ca acestea să le dea de înțeles că le place ceea ce fac, că se simt bine și nu se grăbesc pentru a termina cât mai repede.

Să li se vorbească deocheat
Pentru majoritatea bărbaților, o noapte pasională alături de o femeie care nu scoate nici un sunet și nu spune nimic poate fi un adevărat coșmar. Chiar dacă nu o spun explicit niciodată, cei mai mulți bărbați își doresc să audă din gura iubitei câteva cuvinte deocheate când fac sex. Din acest motiv, este considerată una dintre cele mai mari dorințe sexuale pe care bărbații nu îndrăznesc să le spună partenerelor.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.