Fără precedent: Câțiva cetățeni din Motru au început să-și ASFALTEZE singuri strada pe care locuiesc!


După ce s-au săturat să aștepte în zadar intervenția autorităților, cetățenii care locuiesc pe o stradă plină cu gropi din Motru au început să-și repare singuri și pe propria cheltuială drumul situat în zona blocului C4. Locatarii au pus mână de la mână și au plătit materialul folosit la repararea străzii, dar și o cifră care ieri a turnat ciment în craterele din strada reparată doar cu promisiuni de către primarul localității, Gigel Jianu.

Cetățeanul Ionuț Cristian Popescu a făcut mai multe apeluri disperate pe rețelele de socializare arătând că zona în care locuiește este abandonată de autoritățile municipale. Prin mai multe postări, acesta a demonstrat în ultimele zile că strada Bradului pe care se află sediile a trei instituții, se inundă la orice ploaie, canalizarea fiind înfundată, de craterele care se cască în strada din spatele blocului, de mașinile parcate pe spațiul verde în lipsa unor spații adecvate de parcare și multe altele. Săptămâna trecută a apelat chiar la redacția Gorj-Domino, încercând prin intermediul ziariștilor de aici să își găsească rezolvare la problemele edilitare respective care îl supărau nu doar pe el ci pe toți locatarii blocului.

Strada cu Poliția Locală, reparată cu simț civic

Deși s-a încercat de mai multe ori să i se explice primarului Gigel Jianu că cetățenii vor să știe când se repară strada lor, edilul a făcut noi promisiuni, una fiind chiar că de la începutul acestei săptămâni se va începere repararea arterei respective. Evident că promisiunea a fost una de politician, niciun utilaj nefăcându-și apariția, în ziua promisă, în zona blocului C4. Asta până miercuri când locatarii au chemat, pe banii lor, o cifră cu material specific și astfel s-au plombat gropile din asfaltul din domeniul public. Oamenii au riscat să fie chiar amendați pentru intervenția lor dar au spus că situația devenise de netolerat.

„Să vă fie rușine incompetenților! Plecați dracu acasă!”

Trebuie menționat în acest context că la primărie acum se distribuie de zor posturile din noua organigramă, creându-se un alt scandal intern și, evident, cheltuieli în plus, din banii motrenilor, pentru salariile respectivilor. De rezolvarea problemelor cetățenilor din Motru, însă nici pomeneală.
Și de data aceasta, ca și în cazul câinilor fără stăpâni din Motru (fapt ignorat de primarul Jianu cel puțin prin intermediul unui așa-zis drept la replică pe care el și-a pus doar semnătura, ca primar ce este), cetățenii reacționează dur. Procurorul Laurențiu Grecu, locuitor al orașului Motru, scrie următoarele : ,,Nu îmi vine să cred cum am ajuns. Să ne asfaltăm singuri. Domne ferește! Și din nou îmi vine în minte aceeași întrebare: de ce mai avem primărie cu atâția funcționari(n.r. 120). Din nou: să vă fie rușine incompetenților! Plecați dracu acasă”.

loading...
Loading...

Citește și

Senatorul Iriza și-a tras limuzină de 70.000 de euro! Nume important din PSD, împrumutat de parlamentarul gorjean! Iată ce pensie și indemnizație încasează lunar!

Averea senatorului Scarlat Iriza a crescut considerabil, în cel de-al treilea an de mandat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: