FCU nu mai are şanse de promovare

FC Universitatea Craiova nu mai are nici măcar şanse teoretice să presteze în A din vară.
Pe 12 martie, la Tribunalul Braşov a avut loc un nou termen al procesului având ca obiect falimentul Fotbal Club U Craiova. Într-o încercare disperată a avocatului societăţii Mircea Moise de a amâna cauza, acesta a cerut recuzarea judecătoarei. Această cerere a fost analizată în jurul orei 16, iar din prisma procedurilor greoaie realizabile la acea oră în ceea ce priveşte soluţionarea acestei cereri, s-a hotărât amânarea cu două zile pentru soluţionarea cererii de recuzare, şi anume 14 martie.
La această dată, aşa cum prevede Codul de procedură, cererea trebuie soluţionată de un complet imediat următor, acest complet decizând respingerea cererii. În atare situaţie, dosarul se retransmite completului iniţial pentru continuarea judecăţii, acesta urmând să stabilească şi un termen. Astfel, s-a stabilit ca termen pentru infirmarea sau confirmarea planului de reorganizare data de 2 aprilie, termen intermediar, până la termenul de şedinţă stabilit anterior, şi anume acela de 30 aprilie 2014. Practic, pe 2 aprilie se va judeca planul de reorganizare. 31 martie este termenul limită peste care nu se poate trece pentru depunerea dosarelor complete de licenţiere în vederea participării în liga întâi în sezonul 2014-2015. Cum data de 2 aprilie este după acest dead-line, practic FCU este în imposibilitate juridică de a participa în ediţia următoare în Liga I.

loading...
Loading...

Citește și

Pandurii cere explicaţii la FRF în privinţa transferurilor

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu s-a adresat preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.