Federația Energetica cere spor de fidelitate pentru toți salariații companiei


Reprezentanții Federației Energetica vor susține în fața Comisiei de Negociere a CE Oltenia de luni ca sporul de fidelitate să fie acordat pentru toți salariații companiei, nu doar pentru angajații TESA, așa cum a propus administrația și o parte a liderilor sindicali. Efortul financiar calculat ar fi de 7 milioane de lei.

După o discuție avută de președintele Federației Energetica, Lucian Gal, cu liderii celor șapte sindicate din CEO, s-a stabilit, la finalul acestei săptămâni, ca sporul de fidelitate să fie cerut, la negocieri, pentru toți angajații companiei. Liderii FNME din zona Motru au solicitat, la ultima negociere, ca acest spor să fie acordat doar TESA, lucru cu care administrația a fost, inițial, de acord.
Reprezentanții Energetica au stabilit însă că nu vor semna CCM-ul dacă sporul respectiv nu va fi acordat tuturor salariaților din companie, lucru care fi cerut oficial și la negociere cu administrația, de luni.
Întâlnirea Comisiei de Negociere va avea loc la sediul SE Rovinari, discuțiile continuând pe tema sporurilor cerute de sindicate.

A ieșit de la negocieri!

La ultima întâlnire s-a discutat să se dea sporuri pentru mineri, adică cel de condiții deosebite și de carieră, iar sporul de fidelitate să fie luat, de asemenea, atât de personalul TESA când și de cel productiv. De altfel, liderul de sindicat de la Jilț Nord, Ștefan Neferu, a ieșit din sală în timpul negocierilor, supărat că sporul de fidelitate se propusese să se dea doar TESA.
Din partea „Energetica”, din Comisia de negociere, fac parte Paul Constantinescu și Ștefan Neferu.

loading...
Loading...

Citește și

Lumină, doar de la lumânare! După ce i s-a furat cablul de curent, un localnic sărac din Berlești a ajuns să fie tot el cercetat de poliție!

Un echipaj de poliție din Berlești s-a prezentat, săpămâna trecută, la locuința unui cetățean cu …

3 comentarii

  1. Nu mai este pentru nimeni o surpriza faptul ca , Roscaca si Banană (Bădiță ), sunt doar reprezentantii TESA ! In mintea lor găurită ,doar cei de la TESA sunt fideli CEO , prostii care bat nămoalele de nu sunt fideli CEO !!! Propun spor de fidelitate doar „liderilor” de sindicat , pentru obedienta față de sefii CEO . Pentru o parte dintre cei de la TESA , sa se acorde spor de „frecat menta” sau de „taiat frunze la câini” sau de „lipit afise electorale ” sau de „sunat subalternii la alegeri sa le spuna cu cine sa voteze ” sau de „șutit motorină ” sau de „semnat condica dimineata si dispăruti ca magaru-n ceață ” sau de etc etc !?

  2. BUNOAICA cel viteaz

    Numai veniți cu intoxicări de doi lei, luate de la niște fraieri, care nu au participat la ședință. Sporul de fidelitate s-a cerut de Caldaruse și ai lui, pentru toți cei 936 de salariați care nu beneficiază de niciun spor. Vin unii cu transmisiuni în direct de la Masa Tăcerii, iar alții pun botul la rânjetul ăstora. Acum după ce s-a aprobat vine și vițelul cu informații de doi bani.

  3. Daca acest lucru este adevarat, iar cei ce lucreaza in productie,in praf, namol, nu vor reactiona in niciun fel, inseamna ca merita sa fie bataia de joc a acestor nemernici!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: